• Charlotte Kongsted Hansen
    Jeg hedder Charlotte Kongsted. Jeg er født i 1981 og voksede op i Sandved på Sydsjælland. Jeg har boet i København i flere år, men har nu igen base på landet 10 km fra Slagelse, hvor jeg også har mit eget atelier.
    Jeg har studeret kunst hos en fransk kunstner, samt billedkunstlærer. Derudover har jeg en pædagogisk baggrund, hvor jeg siden 2008 har undervist i billedkunst ved siden af min egen kunst. Jeg har undervist i psykiatrien, på specialskoler, i aftenskoler og har derudover givet privatundervisning og lavet diverse workhops og meget andet.
    I min kunst arbejder jeg med meget blandede materialer på lærred og på papir med olie, akryl, pastelkridt og akvarel. Gerne ud fra et bærerdygtigt koncept, hvor jeg genbruger så ofte som muligt.

JULETEMA: Barselskunst for dig og din baby med Charlotte Kongsted i Slagelse

Lav fantastiske julegaver til dine nærmeste fra dig og baby

Dette hold henvender sig til dig, der er på barsel og dig, der har lyst til at udtrykke dig kreativt.  Temaet er jul, med julepynt, sang og musik, og ikke mindst små stimuli oplevelser for baby med bl.a. sæbebobler. På kurset kan du skabe evige minder med små kunstværker, der kan lægges under juletræet.

 

Alle kreative aktiviteter er nøje udvalgt, så der er plads til både dig og din baby. Man kan gå til og fra efter behov og der er plads til at amme/give mad, skifte og tage de pauser der er brug for.

 

Vi mødes i et trygt og roligt rum, hvor der er både plads til kreativitet og individet.

Gennem de 3 tirsdage skal vi arbejde med fod- eller håndtryk i ler og med maling, og en fødselsplakat.

 

Målet med holdet er at skabe et beroligende og kreativt rum, hvor der er fokus på korte aktiviteter og sanseoplevelser for baby, man kan gå til og fra som det passer. Vi skal mødes i et lokale på stueetage, hvor det er muligt at medbringe barnevogn.

Disse timer er tiltænkt til, at man har mulighed for at skabe små minder i form af kunstværker, man kan tage med hjem og pakke ind og lægge under juletræet.

Du behøver ikke være den øvede kunster for at deltage. Alle kan være med - det handler om at være kreativ sammen med andre på barsel og skabe skønne oplevelser og julegaver fra dig og baby.


Praktisk info

3 mødegange. Max 6 deltagere pr. hold.

Der må påregnes en materialepris på 30 kr. pr. gang, som afregnes på Mobile Pay eller kontant ved fremmøde. Alle materialer står underviser for.


Pause tages efter behov, hvor man kan nyde medbragt mad og drikke.

Nummer
242569B - JULETEMA: Barselskunst for dig og din baby med Charlotte Kongsted i Slagelse
Første mødegang
tirsdag den 03.12.24 kl. 10:00 - 12:00
Adresse

Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 495,00
tirsdag den 03.12.24

Kl. 10:00 - 12:00

Charlotte Kongsted Hansen

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort

tirsdag den 10.12.24

Kl. 10:00 - 12:00

Charlotte Kongsted Hansen

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort

tirsdag den 17.12.24

Kl. 10:00 - 12:00

Charlotte Kongsted Hansen

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort