• Johannes Ruggaard

    Johannes Ruggaard har lavet Vild Mad-events, bålmad og fermenterings- og syltekurser siden 2018. Som autodidakt er naturens egne råvarer hans primære kulinariske inspiration, hjemmekøkkenet hans primære gastronomiske tradition. Med sin virksomhed Vilde Krydderier afholder Johannes Ruggaard sanketure, vild mad- og bålmadsevents, samt sylte- og fermenterings-workshops.

    Johannes har desuden en Master i Internationale Studier.

Vild mad med ramsløgtema

Vær med til at samle din mad i naturen og tilbered et måltid bagefter

Vild mad med ramsløgtema - som ferment, tilberedt og ramsløgskapers

Dagens arrangement står i ramsløgets tegn. Vi starter med en sanketur, hvor du/I bliver indtroduceret til stedets planter og tang. Vi høster af den vilde mad og laver ramsløgs-ferment og ramsløgs-kapers, samt ramsløg og andre vilde ingredienser i en ret over bål med suppe, grillede vilde urter, ramsløg-pesto og fladbrød.

 Alle er velkomne uanset alder.

Tag praktisk tøj på efter vejret.

Elsker du mad og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser her: bagomsmagen

LOF har også mange spændende oplevelser i hele Danmark. Se dem alle ved at klikke her: oplevdanmark


Praktisk info


1 mødegang

Mødested: KorsørLystskov. Parkeringsplads i skoven, her: 854G+HH Korsør. Skriv koden ind i Google Maps på din telefon, så finder du let lokationen.

Medbring 1 - 2 syltetøjsglag med låg og beholdere/mulepose til selv at have vild mad med hjem.
Til bålmaden må forventes en udgift på 40 kr. direkte til underviseren for råvarer. Du skal selv medbringe drikkevarer.


Nummer
241034C - Vild mad med ramsløgtema
Første mødegang
torsdag den 20.06.24 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Korsør Lystskov, Skovvejen 85, 4220 Korsør

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 260,00
torsdag den 20.06.24

Kl. 17:30 - 20:30

Johannes Ruggaard

Skovvejen 85, 4200 (Rasteplads Antvorskov Syd)

Se på kort