• Johannes Ruggaard

    Johannes Ruggaard har lavet Vild Mad-events, bålmad og fermenterings- og syltekurser siden 2018. Som autodidakt er naturens egne råvarer hans primære kulinariske inspiration, hjemmekøkkenet hans primære gastronomiske tradition. Med sin virksomhed Vilde Krydderier afholder Johannes Ruggaard sanketure, vild mad- og bålmadsevents, samt sylte- og fermenterings-workshops.

    Johannes har desuden en Master i Internationale Studier.

Vild mad fra skov og strand - sanketur og bålmad

Vær med til at samle din mad i naturen og tilbered et måltid bagefter

Vild mad fra skov og strand. 

Til dette Vild med mad event bliver du/I guidet til at identificere de lækre vilde spiselige planter, som findes i skoven og ved stranden. Når vi har samlet maden, laver vi mad over bål af det indsamlede - vi griller og damper strandkål og strandbede og laver ramsløgpesto og en vild salat. 

Alle er velkomne uanset alder. 

Tag praktisk tøj på efter vejret. 

Elsker du mad og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser her: bagomsmagen 

LOF har også mange spændende oplevelser i hele Danmark. Se dem alle ved at klikke her: oplevdanmark 


Praktisk info


1 mødegang

Mødested: Stigsnæs Færgehavn/Skov. Parkeringspladsen ved havnen, her: 667V+GGM Skælskør. Skriv koden ind i Google Maps på din telefon, så finder du let lokationen.

Medbring beholdere/mulepose til selv at have vild mad med hjem.
Til bålmaden må forventes en udgift på 40 kr. direkte til underviseren for råvarer. Du skal selv medbringe drikkevarer.


Nummer
241034A - Vild mad fra skov og strand - sanketur og bålmad
Første mødegang
torsdag den 23.05.24 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Stigsnæs Færgehavn,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 260,00
torsdag den 23.05.24

Kl. 17:30 - 20:30

Johannes Ruggaard

4220

Se på kort