Madlavning & Chokoladekursus

Sorter efter

mandag den 23.09.24

Mad til hverdag og fest

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • Er startet - kl. 18:00 - 22:25 om mandagen
Underviser 

Mad til hverdag og fest. Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener. Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...

Se hold og info

mandag den 13.01.25

Mad til hverdag og fest

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 13.01.25 kl. 18:00 - 21:30
Underviser 

Mad til hverdag og fest. Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener. Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...

Se hold og info

lørdag den 15.03.25

Colombiansk madkursus:

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • lørdag den 15.03.25 kl. 10:00 - 14:00
Underviser 

      Vær med denne lørdag, hvor Lizethe Söderlind vil undervise jer i at lave traditionel colombiansk mad. Vi skal lave fyldte kyllingbryster (Pechuga de pollo rellena), stegt madbananer med ost m.m. (aborajado),  og skaldyrsuppe (crema de mari...

Se hold og info

mandag den 17.03.25

Pizzakursus med italienske pizzalofo Michelle Lucarelli

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 17.03.25 kl. 17:00 - 20:30
Underviser 

Lær at lave napolitanske pizzaer derhjemme. Du lærer om pizzaens grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej. Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af den næste dag.  Herefter lærer du...

Se hold og info

mandag den 28.04.25

Pizzakursus med italienske pizzalofo Michelle Lucarelli

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 28.04.25 kl. 17:00 - 20:30
Underviser 

Lær at lave napolitanske pizzaer derhjemme. Du lærer om pizzaens grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej. Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af den næste dag.  Herefter lærer du...

Se hold og info