Lær at
lave napolitanske pizzaer
derhjemme. Du lærer om pizzaens
grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej.
Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af
den næste dag.
Herefter lærer du...
Mad til hverdag og fest.
Der tilberedes retter med udgangspunkt i årstidens råvarer
og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og
utraditionelle retter fra alverdens køkkener.
Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...
På dette hyggelige
kursus skal vi lave flødeboller med smag både i skummet og i bunden - men ikke
nødvendigvis den samme. Først laver vi bundene med forskellig smage og arter.
Dernæst producerer vi fyldet, som både kan være med smag og uden...
Lær at
lave napolitanske pizzaer
derhjemme. Du lærer om pizzaens
grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej.
Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af
den næste dag.
Herefter lærer du...
På dette hyggelige
kursus skal vi lave flødeboller med smag både i skummet og i bunden - men ikke
nødvendigvis den samme. Først laver vi bundene med forskellig smage og arter.
Dernæst producerer vi fyldet, som både kan være med smag og uden...
Lær at
lave napolitanske pizzaer
derhjemme. Du lærer om pizzaens
grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej.
Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af
den næste dag.
Herefter lærer du...
Med få hjælpemidler
lærer den tidligere danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader,
så det kan gøres hjemme i dit eget køkken. Underviseren vil fortælle og vise,
hvordan du tempererer den mørke chokolade, så den får den helt rigti...