Madlavning & Chokoladekursus

Sorter efter

mandag den 27.09.21

Mad til hverdag og fest

  • Venteliste
  • Gilleleje
  • Er startet - kl. 18:00 - 21:45 om mandagen
Underviser 

Mad til hverdag og fest. Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener. Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...

Se hold og info

torsdag den 03.03.22

Flødeboller (Voksenhold)

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • torsdag den 03.03.22 kl. 17:30 - 21:00
Underviser 

Temperering af Chokolade  perfekt. Og det får du ikke uden den rigtige temperering. En ting er at læse om, hvordan man tempererer, noget andet er at stå og arbejde med det, fornemme duft og smag.  Og det tager sin tid. Chokoladen varmes op ti...

Se hold og info

mandag den 14.03.22

Planteproteiner og klimakost

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 14.03.22 kl. 18:00 - 21:00
Underviser 

Vegetarisk for begyndere                                                                                                                   - 2 mødegange inkl. teori og praksis Kurset er delt op i to mødegange 2 mandag aftener. 14/3: Plantepr...

Se hold og info

mandag den 31.10.22

Romersk Vellevned med Anders og Hanne Birgitte Grøndahl

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 31.10.22 kl. 18:00 - 22:00
Underviser 

Romersk vellevned Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner...

Se hold og info