Mad til hverdag og fest.
Der tilberedes retter med udgangspunkt i årstidens råvarer
og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og
utraditionelle retter fra alverdens køkkener.
Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...
HAV med MasterChef Thomas Szygenda
Er du
nysgerrig på havet og dets råvarer og søger inspiration til lækre retter med
fisk og skaldyr? Kunne du godt tænke dig at lære tilberedninger af muslinger,
strandkrabber eller vores lækre fisk fra havene...
Romersk
vellevned
Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og
Anders Grøndahl
Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang
tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som
Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner...
Flødeboller i lækker
kvalitet er en efterspurgt nydelse. Men hvorfor købe dem når du sagtens kan
lave dem selv? På dette hyggelige kursus skal vi lave flødeboller med smag både
i skummet og i bunden - men ikke nødvendigvis den samme. Først laver...
Tag
med på en kulinarisk rejse til østen.
Thaimad er rig på krydderier, dufte og smag.
Vi skal bl.a. lave supper med green karry og kylling, stegte rejer
penancurry med oksekød og thairuller
Thaimad
er blevet mere og mere populær...
Vær med denne lørdag, hvor Lizethe Söderlind vil undervise jer i at lave
traditionel colombiansk mad.
Vi skal lave fyldte kyllingbryster
(Pechuga de pollo rellena), stegt madbananer med ost mm (aborajado),
skaldyrsuppe (crema de mariscos)...
Med få hjælpemidler
lærer den tidligere danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader,
så det kan gøres hjemme i dit eget køkken. Underviseren vil fortælle og vise,
hvordan du tempererer den mørke chokolade, så den får den helt rigti...
Tag
med på en kulinarisk rejse til østen.
Thaimad er rig på krydderier, dufte og smag.
Vi skal bl.a. lave supper med green karry og kylling, stegte rejer
penancurry med oksekød og thairuller
Thaimad
er blevet mere og mere populær...