Madlavning & Chokoladekursus

Sorter efter

mandag den 26.09.22

Mad til hverdag og fest

  • Næsten fyldt
  • Gilleleje
  • Er startet - kl. 18:00 - 22:25 om mandagen
Underviser 

Mad til hverdag og fest. Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener. Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...

Se hold og info

onsdag den 22.02.23

Hav-Mad

  • Næsten fyldt
  • Gilleleje
  • onsdag den 22.02.23 kl. 18:00 - 21:30
Underviser 

HAV med MasterChef Thomas Szygenda Er du nysgerrig på havet og dets råvarer og søger inspiration til lækre retter med fisk og skaldyr? Kunne du godt tænke dig at lære tilberedninger af muslinger, strandkrabber eller vores lækre fisk fra havene...

Se hold og info

mandag den 27.02.23

Romersk Vellevned med Anders og Hanne Birgitte Grøndahl

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 27.02.23 kl. 18:00 - 22:00
Underviser 

Romersk vellevned Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner...

Se hold og info

torsdag den 02.03.23

Flødeboller

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • torsdag den 02.03.23 kl. 17:30 - 21:00
Underviser 

Flødeboller i lækker kvalitet er en efterspurgt nydelse. Men hvorfor købe dem når du sagtens kan lave dem selv? På dette hyggelige kursus skal vi lave flødeboller med smag både i skummet og i bunden - men ikke nødvendigvis den samme. Først laver...

Se hold og info

lørdag den 11.03.23

Thai mad i Blistrup

  • Ledige pladser
  • Græsted
  • lørdag den 11.03.23 kl. 10:00 - 14:00
Underviser 

Tag med på en kulinarisk rejse til østen.      Thaimad er rig på krydderier, dufte og smag. Vi skal bl.a. lave supper med green karry og kylling, stegte rejer penancurry med oksekød og thairuller Thaimad er blevet mere og mere populær...

Se hold og info

Colombiansk madkursus:

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • lørdag den 11.03.23 kl. 10:00 - 14:00
Underviser 

      Vær med denne lørdag, hvor Lizethe Söderlind vil undervise jer i at lave traditionel colombiansk mad. Vi skal lave fyldte kyllingbryster (Pechuga de pollo rellena), stegt madbananer med ost mm (aborajado),  skaldyrsuppe (crema de mariscos)...

Se hold og info

tirsdag den 14.03.23

Lav din egen Påskechokolade

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • tirsdag den 14.03.23 kl. 17:30 - 21:30
Underviser 

Med få hjælpemidler lærer den tidligere danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader, så det kan gøres hjemme i dit eget køkken. Underviseren vil fortælle og vise, hvordan du tempererer den mørke chokolade, så den får den helt rigti...

Se hold og info

lørdag den 25.03.23

Thai mad

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • lørdag den 25.03.23 kl. 10:00 - 14:00
Underviser 

Tag med på en kulinarisk rejse til østen.      Thaimad er rig på krydderier, dufte og smag. Vi skal bl.a. lave supper med green karry og kylling, stegte rejer penancurry med oksekød og thairuller Thaimad er blevet mere og mere populær...

Se hold og info