Mad til hverdag og fest.
Der tilberedes retter med udgangspunkt i årstidens råvarer
og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og
utraditionelle retter fra alverdens køkkener.
Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...
ROMERSK VELLEVNED
CLASSICO
- Med Hanne Birgitte og Anders
Grøndahl
Det italienske mad og vinhold,
der bare bliver ved med at dukke op. Med nye varianter, krydderier,
røverhistorier og smagsretninger.
Forfatterparret Hanne Birgitte
og Anders...
Lær at
lave napolitanske pizzaer
derhjemme. Du lærer om pizzaens
grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej.
Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af
den næste dag.
Herefter lærer du...
Hvad koster lækker mad egentlig?
Kok Mickey Petersen vil tage jer igennem
at bruge enkelte råvarer og få dem til at smage som på en Michelin-restaurant.
Vi vil også komme ind i vinens verden
omkring parring af vine til mad.
Mickey...
Lær at
lave napolitanske pizzaer
derhjemme. Du lærer om pizzaens
grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej.
Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af
den næste dag.
Herefter lærer du...
Med få hjælpemidler
lærer den tidligere danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader,
så det kan gøres hjemme i dit eget køkken. Underviseren vil fortælle og vise,
hvordan du tempererer den mørke chokolade, så den får den helt rigti...
De officielle danske klimakostråd anbefaler at vi spiser 100 g bælgfrugter om dagen, men det kniber med inspirationen for de fleste danskere, der i gennemsnit spiser 2 g om dagen.Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og...