Madlavning & Chokoladekursus

Sorter efter

mandag den 26.09.22

Mad til hverdag og fest

  • Næsten fyldt
  • Gilleleje
  • Er startet - kl. 18:00 - 21:45 om mandagen
Underviser 

Mad til hverdag og fest. Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener. Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...

Se hold og info

tirsdag den 04.10.22

Flødeboller - Voksenhold

  • Ledige pladser
  • Græsted
  • tirsdag den 04.10.22 kl. 17:30 - 21:00
Underviser 

Temperering af Chokolade  perfekt. Og det får du ikke uden den rigtige temperering. En ting er at læse om, hvordan man tempererer, noget andet er at stå og arbejde med det, fornemme duft og smag.  Og det tager sin tid. Chokoladen varmes op ti...

Se hold og info

tirsdag den 25.10.22

Flødeboller - Voksenhold

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • tirsdag den 25.10.22 kl. 17:30 - 21:00
Underviser 

                                         

Se hold og info

mandag den 31.10.22

Romersk Vellevned med Anders og Hanne Birgitte Grøndahl

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 31.10.22 kl. 18:00 - 22:00
Underviser 

Romersk vellevned Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner...

Se hold og info

torsdag den 03.11.22

Temperering af chokolade

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • torsdag den 03.11.22 kl. 17:30 - 21:00

tirsdag den 29.11.22

Temperering af chokolade

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • tirsdag den 29.11.22 kl. 17:30 - 21:00