Tag
med på en kulinarisk rejse til østen.
Thaimad er rig på krydderier, dufte og smag.
Vi skal bl.a. lave supper med green karry og kylling, stegte rejer
penancurry med oksekød og thairuller
Thaimad
er blevet mere og mere populær...
Tag
med på en kulinarisk rejse til østen.
Thaimad er rig på krydderier, dufte og smag.
Vi skal bl.a. lave supper med green karry og kylling, stegte rejer
penancurry med oksekød og thairuller
Thaimad
er blevet mere og mere populær...
Mad til hverdag og fest.
Der tilberedes retter med udgangspunkt i årstidens råvarer
og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og
utraditionelle retter fra alverdens køkkener.
Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...
Temperering af Chokolade perfekt.
Og det får du ikke uden den rigtige temperering. En ting er at læse om, hvordan
man tempererer, noget andet er at stå og arbejde med det, fornemme duft og
smag.
Og det tager sin tid. Chokoladen varmes op ti...
Romersk
vellevned
Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og
Anders Grøndahl
Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang
tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som
Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner...