Mad til hverdag og fest

    Mad til hverdag og fest.

    Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener.

    Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fiske- og kødretter, desserter og bagning af brød og kager.

    Medbring egne drikkevarer, forklæde og egne knive. Råvareudgiften betales hver gang til læreren og den påregnes til kr. 150,- pr. gang. første gang betales kr. 300.-.

    Nummer
    242094 - Mad til hverdag og fest
    Første mødegang
    mandag den 23.09.24 kl. 18:00 - 22:25
    Undervisere
    Adresse

    Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    10
    Pris
    Almen
    DKK 1540,00
    mandag den 23.09.24
    Er blevet afholdt
    mandag den 07.10.24
    Er blevet afholdt
    mandag den 04.11.24
    Er blevet afholdt
    mandag den 18.11.24
    Er blevet afholdt
    mandag den 02.12.24

    Kl. 18:00 - 22:25

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 13.01.25

    Kl. 18:00 - 22:25

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 27.01.25

    Kl. 18:00 - 22:25

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 24.02.25

    Kl. 18:00 - 22:25

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 10.03.25

    Kl. 18:00 - 22:25

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 24.03.25

    Kl. 18:00 - 22:25

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort