Om LOF

LOF er en offentlig godkendt, folkeoplysende forening.

Vi har et bredt udvalg af undervisning og oplysning samt kulturelle og debatskabende aktiviteter. Har du ideer eller forbedringsforslag er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder hårdt på at undgå det - men tager alligevel forbehold for fejl og mangler, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

 

I LOF passer vi godt på hinanden.

Vi gennemfører alle vores aktiviteter, så de altid følger myndighedernes gældende retningslinjer og forventer vores deltagere gør det samme.

Retningslinjer opdateret den 21/5-2021:

Indendørs bevægelseshold op til 50 personer er åbne igen, nu med coronapas.
Udendørsaktiviteter op til 100 personer er igen åbent.
Aftenskolens øvrige aktiviteter er også åbent igen.

Coronapas:
For at deltage på et motionshold skal du kunne vise dokumentation/coronapas for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Du skal kunne dokumentere en følgende:

· Et gennemført vaccinationsforløb.

· Et påbegyndt vaccinationsforløb. Vaccinationen regne for påbegyndt 14 dage efter første stik. Samtidig må der ikke være gået over 42 dage fra første stik, og til man har fået det næste.
 
· Et negativt testresultat der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En covid-19-test kan være foretaget som en PCR-test eller antigentest (hurtigtest).

· Et positivt resultat af en covid-19-test der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Dokumentation kan enten vises på papir eller elektronisk (coronapas). 
Vi vil foretage stikprøver for at tjekke at deltagerne har korrekt dokumentation, og sammen med dokumentationen kan du blive bedt om at vise legitimation.

Forsamlingsforbud:
Der er enkelt udtagelser for foredrag og kor, hvor alle kan sidde på samme plads med front samme vej, her er forsamlingsforbuddet fortsat på 500 mennesker.

Husk mundbind eller visir:
Fra den 29. oktober 2020 skal der bæres mundbind eller visir i aftenskolen.

Her hos os betyder det, at både du og din underviser skal bære mundbind/visir, når I går til og fra undervisningslokalet, og når I bevæger jer rundt i undervisningen. Kravet om brug af mundbind/visir gælder ikke, når man sidder ned, eller hvis mundbind/visir ikke kan bæres grundet aktivitetens natur – f.eks. ved badning, i forbindelse med omklædning eller mens man udøver motion. Kravet gælder dog både før og efter udøvelse.

Vores lokaler:
Alle vores lokaler er målt op, så vi kan sikre at deltagerne kan overholde afstandskravene. Der må maksimalt være 1 deltager pr. 4 m2 gulvareal. Hvis deltagerne primært sidder ned er det 2 m2 pr. deltager. Der skal være 1 meter afstand mellem deltagerne, dog 2 meter ved sang og anstrengende fysisk udfoldelse. Afstanden vurderes fra næsetip til næsetip.

Vi beder vores deltagere om at:
· Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

· Host eller nys i dit ærme

· Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt

· Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

· Medbring gerne eget udstyr i det omfang, det er muligt

· Mød gerne op omklædt til undervisningen

· Møde ikke op, hvis du er syg og bliv hjemme indtil 48 timer efter du har haft symptomer. Det samme gør sig gældende, hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19

Er der hold hvor særlige forholdsregler gør sig gældende, sender vi besked ud til alle deltagere ved holdstart.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: gribskov@lof.dk eller på telefon 48 30 16 21.