Om LOF

LOF er en offentlig godkendt, folkeoplysende forening.

Vi har et bredt udvalg af undervisning og oplysning samt kulturelle og debatskabende aktiviteter. Har du ideer eller forbedringsforslag er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder hårdt på at undgå det - men tager alligevel forbehold for fejl og mangler, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

 

I LOF passer vi godt på hinanden.

Vi gennemfører alle vores aktiviteter, så de altid følger myndighedernes gældende retningslinjer og forventer vores deltagere gør det samme.

Midlertidig ned lukning:
Alle vores indendørs aktiviteter er lukket ned fra d. 9. december 2020 til og med den 4. april 2021.

Vi forventer at den manglende undervisning udskydes til senere. Alle deltagere vil få besked om dette.

Udendørsaktiviteter op til 25 personer starter fra den 1. marts 2021.

Forsamlingsforbud:
Følgende er nu på max. 5 personer til og med den 4. april 2021:

Der kommet en justering af retningslinjen for forsamlingsforbuddet på max. 10 personer for indendørs undervisning. Formuleringen fra kulturministeriet lyder som følger:

”Personer som er til stede i kraft af arbejdsforhold, indgår ikke i opgørelsen af de 10 personer, der maksimalt må være til stede til et arrangement mv. Det betyder, at der f.eks. kan være én eller flere undervisere, instruktører eller lignende til stede samt 10 udøvere, hvis underviseren mv. er til stede i kraft af et arbejdsforhold.”

Det betyder, at der på alle hold må være max.10 deltagere og en underviser. Forsamlingsforbud gælder indtil videre til og med den 4. april 2021.

Der er enkelt udtagelser for foredrag og kor, hvor alle kan sidde på samme plads med front samme vej, her er forsamlingsforbuddet fortsat på 500 mennesker.

 

Husk mundbind eller visir:
Fra den 29. oktober 2020 til den 4. april 2021 skal der bæres mundbind eller visir i aftenskolen.

Her hos os betyder det, at både du og din underviser skal bære mundbind/visir, når I går til og fra undervisningslokalet, og når I bevæger jer rundt i undervisningen. Kravet om brug af mundbind/visir gælder ikke, når man sidder ned, eller hvis mundbind/visir ikke kan bæres grundet aktivitetens natur – f.eks. ved badning, i forbindelse med omklædning eller mens man udøver motion. Kravet gælder dog både før og efter udøvelse.

Vores lokaler:
Alle vores lokaler er målt op, så vi kan sikre at deltagerne kan overholde afstandskravene. Der må maksimalt være 1 deltager pr. 4 m2 gulvareal. Hvis deltagerne primært sidder ned er det 2 m2 pr. deltager. Der skal være 1 meter afstand mellem deltagerne, dog 2 meter ved sang og anstrengende fysisk udfoldelse. Afstanden vurderes fra næsetip til næsetip.

Vi passer på hinanden:
Vi beder vores deltagere om at:

· Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

· Host eller nys i dit ærme

· Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt

· Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

· Medbring gerne eget udstyr i det omfang, det er muligt

· Mød gerne op omklædt til undervisningen

· Møde ikke op, hvis du er syg og bliv hjemme indtil 48 timer efter du har haft symptomer. Det samme gør sig gældende, hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19

Er der hold hvor særlige forholdsregler gør sig gældende, sender vi besked ud til alle deltagere ved holdstart.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: gribskov@lof.dk eller på telefon 48 30 16 21.