Mad til hverdag og fest

    Mad til hverdag og fest.

    Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener.

    Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fiske- og kødretter, desserter og bagning af brød og kager.

    Medbring egne drikkevarer, forklæde og egne knive. Råvareudgiften betales hver gang til læreren og den påregnes til kr. 150,- pr. gang. første gang betales kr. 300.-.

    Nummer
    251094 - Mad til hverdag og fest
    Første mødegang
    mandag den 13.01.25 kl. 18:00 - 21:30
    Undervisere
    Adresse

    Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    5
    Pris
    Almen
    DKK 770,00
    mandag den 13.01.25

    Kl. 18:00 - 21:30

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 17.02.25

    Kl. 18:00 - 21:30

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 24.02.25

    Kl. 18:00 - 21:30

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 10.03.25

    Kl. 18:00 - 21:30

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 24.03.25

    Kl. 18:00 - 21:30

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort