4 lørdage i Michelinens tegn

    Hvad koster lækker mad egentlig?

     

    Kok Mickey Petersen vil tage jer igennem at bruge enkelte råvarer og få dem til at smage som på en Michelin-restaurant.

     

    Vi vil også komme ind i vinens verden omkring parring af vine til mad.

     

    Mickey har være kok i 12 år og har arbejdet forskellige steder i verdenen.

     

    Råvarer kr. 350 for mad og vin pr. gang som betales til direkte til underviseren.

     

    Medbring viskestykker, forklæde og egne knive.

     


    Nummer
    242098 - 4 lørdage i Michelinens tegn
    Første mødegang
    lørdag den 09.11.24 kl. 14:00 - 21:45
    Undervisere
    Adresse

    Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    4
    Pris
    Almen
    DKK 1700,00
    lørdag den 09.11.24

    Kl. 14:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    lørdag den 07.12.24

    Kl. 14:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    lørdag den 11.01.25

    Kl. 14:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    lørdag den 22.02.25

    Kl. 14:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort