Mad til hverdag og fest.
Der tilberedes retter med udgangspunkt i årstidens råvarer
og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og
utraditionelle retter fra alverdens køkkener.
Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...
Mad til hverdag og fest.
Der tilberedes retter med udgangspunkt i årstidens råvarer
og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og
utraditionelle retter fra alverdens køkkener.
Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fi...
Vær med denne lørdag, hvor Lizethe Söderlind vil undervise jer i at lave
traditionel colombiansk mad.
Vi skal lave fyldte kyllingbryster
(Pechuga de pollo rellena), stegt madbananer med ost m.m. (aborajado),
og skaldyrsuppe (crema de mari...
Lær at
lave napolitanske pizzaer
derhjemme. Du lærer om pizzaens
grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej.
Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af
den næste dag.
Herefter lærer du...
Lær at
lave napolitanske pizzaer
derhjemme. Du lærer om pizzaens
grundbestanddele: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej.
Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af
den næste dag.
Herefter lærer du...