Framelding

Framelding
Framelding med tilbagebetaling af deltagergebyr kan uanset årsag ske indtil 2 uger før kursus-start, dog fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr. Herefter er tilmeldingen bindende og kursusgebyret kan ikke refunderes.

Samme regler gælder for foredrag.

Tilbagebetaling kan ikke ske i tilfælde af deltagerens eget valg om ophør indenfor 14 dage før start og i løbet af kursus-perioden.

Ved ture og udflugter kan afmelding ske indtil 2 uger før arrangementet eller senest inden sidste frist for tilmelding (hvis der er en tilmeldingsfrist. Tilmeldingsfrist har altid førsteprioritet), dog fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr. ved refusion af deltagerbetalingen. Herefter er tilmeldingen bindende og deltagergebyret kan ikke refunderes.

Hvis holdet/arrangementet aflyses, tilbagebetales deltagergebyret automatisk.

Manglende betaling betragtes ikke som afmelding til et kursus/foredrag/aktivitet.

Ny underviser, aflysninger/forlængelser pga. sygdom samt ændring af undervisningssted berettiger ikke til tilbagebetaling, hvis deltageren ønsker at stoppe pga. af dette. 

Køb af foredrag, kurser og lignende via hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten jf. forbrugeraftalelovens §18