Ud i naturen

Her finder du links til sider, der giver inspiration til aktiviteter i det fri. Få inspiration til mere samvær og livsglæde herunder,

Når vi bevæger os i naturen, bruger vi alle sanser og det meste af kroppen. Oplevelser i naturen er sunde for både krop og sind. Her finder du links til sider, der inspirerer dig til at bruge naturen på en ny måde. 

Naturfamilier

Få inspiration til forskellige sjove ting, man kan lave udendørs. Print bl.a. en bankoplade fra Grønnespirer.dk, før I tager i skoven og se, hvem kan få pladen fuld? Naturfamilier.dk er en del af Danmarks Naturfredningsforening.
Læs mere på Naturfamilier.dk

Find vej i Danmark
Få et sundt og gratis tilbud om en anderledes tur i skoven, parken eller byen.
På hjemmesiden Find vej i Danmark kan du finde en forenklet udgave af orienteringsløb - en slags skattejagt, der bringer dig gennem skoven, parken eller byen på jagt efter poster. Bag Find vej i Danmark står Dansk Orienterings-Forbund.
Læs mere på findveji.dk

Spor i landskabet
Der findes dejlige vandrestier overalt i Danmark. Her kan alle interesserede få mulighed for at opleve sider af den danske natur, der ellers ikke er tilgængelig for offentligheden. Klik på linket spor.dk og find et spor. Måske er der et i nærheden af, hvor du bor. Bag Spor i landskabet står Landbrug & Fødevarer
Læs mere om spor i Landskabet på spor.dk

Ud i naturen
Få inspiration til til ture i naturen over hele Danmark - hvad enten du leder efter vandreture, cykelruter, kajakruter, smutture, shelters eller legepladser, kan du få inspration til ruter i nærheden af dig.  Ud i naturen er et samarbejde mellem en række kommuner, Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og KL.
Læs mere på udinaturen.dk