Senfølger efter kræft

    Senfølger efter kræft-

    Hvad er det, hvad kan man gøre ved det og hvor kan man henvende sig?

    I Danmark får ca. halvdelen af alle der har, eller har haft cancer, senfølger. Senfølger kan være bivirkninger efter medicin, behandling eller operation som ikke går over. Det kan også være fysiske, mentale og psykosociale "skavanker" og de kan opstå årevis efter afsluttet behandling også hvis man er blevet raskforklaret. De fleste lærer at leve med det, men lever med nedsat levestandard og livsglæde. Det er ens egen læge der har ansvaret at finde ud af hvis man har senfølger, men da det ofte er generelle symptomer som træthed, nedsat hukommelse eller planlægningsevne, samt at de ikke altid ved hvad de skal gøre ved det, bliver senfølgerne ofte oversete.

     

    Dette foredrag lærer dig om cancer, men primært senfølger efter cancer. Hvad det er, hvad man kan gøre og hvor man kan henvende sig for at få hjælp. Efter dette foredrag, er det dig der lærer din læge, hvad mulighederne er.

     

    Karin Rigét er fysioterapeut med efteruddannelse i Onkologi, og har arbejdet med cancerpatienter i 16 år. Hun har som en af de første i Danmark startet senfølgehold, hvor patienterne har arbejdet med krop og sind for at mindske sine gener.

    Nummer
    242402 - Senfølger efter kræft
    Første mødegang
    mandag den 07.10.24 kl. 19:00 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Gilleleje Gamle Posthus, Bøgebakken, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 125,00
    mandag den 07.10.24

    Kl. 19:00 - 21:00

    Karin Rigèt

    Bøgebakken, 3250 (Flygelstue)

    Se på kort