Birgitta af Vadstene . Ann Bjerre

     

    Glæd dig til en inspirerende aften i selskab med Birgitta af Vadstena. Kvinden, der følger sit kald, kanaliserer budskaber fra Kristus, Maria - og som måske har et budskab til os i dag.

     

    Birgitta - profet og fredsmægler

    Måske kender du til Birgitta af Vadstena? Eller du er nysgerrig for at høre mere om  Birgitta af Vadstena (1303-1373) - profet, ordensstifter og skytsengel for Europa. Trods en tidsafstand på 700 år kan vi lade os inspirere af Birgittas evne til hengivelse og mod.

    Birgitta lever et almindeligt liv med mand og børn. Hun ønsker at finde vejen mellem arbejde og fordybelse – og ærlighed overfor sin indre stemme!  Endnu ved hun ikke hvad vej hun skal gå. Birgittas bøn: ’Vis mig vejen’ hjælper hende på vej.

    Da Birgitta på et tidspunkt står ved en Korsvej vælger hun ’den indre vej’ – hengiver sig til sin sjæls essens! Hendes kald i livet!

    Birgitta går den kristne mysterievej og bliver med hendes åbenbaringer talerør for noget større end sig selv.  Birgittas budskaber kommer til at bevæge hendes samtid, politisk og spirituelt! Birgitta er kvinde, der tør stå i sin finhed, sin sårbarhed, sit lys og sin klare essens! Og, manifester i den ydre verden, med sit store mod!

    Glæd dig til denne stemningsfyldte aften med levende fortælling om Birgitta, meditation og inspiration til de syv pilgrimsdyder. Du vil føle dig tanket op med inspiration til din ’indre vej’.

    Denne aften vil du kunne købe Ann Bjerres bøger til særlig pris.

    I bogen ”Vandringen – I pilgrimsspor” finder du mere inspiration om Birgitta af Vadstena.

    Der serveres lidt forfriskninger under foredraget

    Nummer
    242404 - Birgitta af Vadstene . Ann Bjerre
    Første mødegang
    tirsdag den 19.11.24 kl. 19:00 - 19:45
    Undervisere
    Adresse

    Gilleleje Gamle Posthus, Bøgebakken, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 140,00
    tirsdag den 19.11.24

    Kl. 19:00 - 19:45

    Ann Bjerre

    Bøgebakken, 3250 (Flygelstue)

    Se på kort