• Pernille Marcucci Frederiksen

    Jeg er uddannet yin yoga lærer, og har før det selv gået til yoga i 40 år.

    Udover det, er jeg uddannet akupunktør (har egen klinik) og har derigennem 300 timers uddannelse i anatomi og sygdomslære.

    I min undervisning lægger vægt på følgende:
    Det vigtige for mig i min yoga-undervisning er helt afgjort at få nervesystemet ned i gear. Det er faktisk det, der gemmer sig bag ordet Yin. I modsætning til Yang, der er det energiske og udadvendte. Yin betyder stilhed, indadvendthed og afslapning.

    Krop, sind og åndedræt hænger sammen, og får man bragt ro ind det ene sted, følger de to andre efter. Vi moderne mennesker har alt for meget fart på, og stress er snart en folkesygdom. Vi er hele tiden oppe i hovedet, og vi tror, at man kan tænke sig til alting. Men det er svært at tænke sig til at slappe af på kommando, uden at kroppen skal med. Derfor virker Yin Yoga så godt. Så snart kroppen mærker de blide stræk og den bevidste brug af åndedrættet, overgiver den sig til at dykke ned i afslapningen og saligheden på yoga-måtten. Når der lyder tilfredse suk rundt omkring fra deltagerne, så er jeg glad.

Yin yoga - PRØVEGANG

OBS: Vær opmærksom på at dette en prøvegang forud for hold 4256160 i perioden 18/9 - 4/12-24, som kræver særskilt tilmelding.

Stræk dig til velvære og gør noget godt for krop og sjæl.

Yin Yoga er en blid og stille form for yoga, der strækker bindevævet og afstresser krop og sjæl. Der er kun liggende og siddende stillinger. Alle kan deltage, uanset alder og fysisk form.

Vi begynder med en lille introduktion med åndedrætsøvelser, hvor du lander på måtten, slipper hverdagen og gør dig klar til yogaen. 

Derefter arbejder vi kroppen igennem og fokuserer på de områder, hvor der oftest opstår smerter og spændinger. Du får øget gennemstrømning af blod og lymfevæske i de store led, og dit immunforsvar bliver styrket.

Til sidst er der 10-15 minutters afspænding, hvor kroppen og sindet får tid til at fordøje øvelserne og falde til ro igen. Du ligger behageligt under et tæppe, og jeg leder dig gennem en kort, guidet meditation.

Praktisk info

Medbring 1 tyk måtte (ikke et spejderunderlag), 2 tæpper og 1 flad pude.
Nummer
4256360 - Yin yoga - PRØVEGANG
Første mødegang
onsdag den 04.09.24 kl. 11:30 - 13:00
Adresse

Auning Idræts- og Kulturcenter, Sdr. Fælledvej 5 C, 8963 Auning

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
onsdag den 04.09.24

Kl. 11:30 - 13:00

Pernille Marcucci Frederiksen

Sdr. Fælledvej 5 C, 8963 (Multisalen)

Se på kort