LOF inviterer til samtaler, natur og suppe

Tænger du til frisk luft, gode samtaler og ny energi? Så tag suppe med i termokanden, og kom med på vores vandreture i et godt fællesskab.

Når du deltager i Natur & Suppe bliver du en del af et hold med en gåguide, der leder deltagerne ud på forskellige ruter i lokalområdet. Gåguiden gennemgår også et par simple øverlser, så vi får rørt hele kroppen. Tempoet på vandreturen er roligt, så alle kan være med. 

Fællesskab
I den seneste tid har mange savnet at være en del af et fællesskab og gøre noget aktivt sammen med andre. Natur & suppe er tænkt som en fremstrakt hånd til de borgere, der trænger til at komme ud og få en oplevelse sammen med andre i trygge rammer. 

Natur & suppe fokuserer derfor meget på fællesskabet. Der sker noget helt særligt, når man spiser sammen. Derfor beder vi deltagerne medbringen en portion suppe, så vi kan spise sammen undervejs. Som en del af kurset, får du inspiration til nye suppeopsrifter. 

Gåguiden hjælper med at sætte gang de gode samtaler gennem forskellige samtalekort. Kender du nogen, der har godt af selskab, så gør gerne opmærksom på  Natur & suppe. 

Praktisk
LOF er meget opmærksom på deltagernes sundhed. Derfor er der max 9 deltagere på holdet, og vi holder god afstand til hinanden undervejs. 

Husk fornuftig påklædning og gode travesko. Medbring et siddeunderlag og en lille flaske håndsprit.

Kurset består af 10 mødegange af 2 timer.

Natur & suppe i nærheden af dig
Klik her og se, hvor du kan finde et tilbud om Natur & suppe

ABC for mental sundhed 

LOF er partner i ABC for mental sundhed, og ser Natur & Suppe som et aktuelt tiltag i forhold til at fremme mental sundhed.
Læs mere på abcmentalsundhed.dk

Natur & suppe er udviklet af LOF og støttet af Velliv Foreningen