Keramik workshop - Julepynt

    Der er så mange muligheder for at skabe din eget unikke julepynt i keramik – det kan være juletræer, nisser, hjerter osv… - kun fantasien sætter grænser. Alle kan deltage om du er nybegynder eller øvet, alle kan være med.

    Den første mødegang former vi julepynt. Herefter bliver der forglødet. Anden mødegang arbejder vi med glasering. Igen skal tingene en tur i ovnen og ca. 8 dage senere kan din nye fine julepynt afhentes.

    Du kan komme med dine egne ideer eller underviserne Lone/Peter vil inspirere dig.

    Måske du drømmer om at være kreativ med ler? Så er en temaworkshop en fin måde at lære nogle grundteknikker til keramik, som kan give dig lyst til at arbejde videre i Krims-Krams værkstedet.

    At arbejdet med keramik kræver tålmodighed og udfordrer til fordybelse for en stund. Men tålmodigheden vil betale sig i sidste ende, når du står med det færdige produkt, som både har en æstetisk og en praktisk værdi.

    Alt starter med en klump ler, og så er det kreativ udfoldelse og grundlæggende teknikker, der giver de smukke kreationer. Det er en langsommelig proces fra modellering, til brænding og glasering.

    Tag en ven/kollega eller familierelation med til en hyggelig julekrea aktivitet.

    Den sidste mødegang byder vi på et glas gløgg, og kigger på hinandens færdige jule keramik kreationer.

    Lidt inspiration;
    Keramik2_400.jpg
    Keramik3_400.jpg


    Praktisk info

    Kursusprisen dækker undervisning og faciliteter. Udgifter til ler, brænding og glasur, ca. kr.   afregnes direkte til underviser.

    LOF Mariagerfjord-Rebild har indgået samarbejde med den frivillige forening; Hobro Kreative Forening omkring en række introducerende og tekniske workshop, som udbydes som fleksibel tilrettelæggelse.

    Det er mulig efterfølgende at tegne et medlemskab hos Hobro Kreative Forening og forsætte din nye hobby under mere uformelle rammer.

    Efter din deltagelse på et af LOF´s kurser, så har du mulighed for at komme på 2 prøvegange til deres forskellige aktiviteter. Når du derefter tegner medlemskab, er der en særpris på kr. 150,00 gældende for 2024/2025

    Se mere her https://www.facebook.com/KrimskramsHobro/






    Nummer
    242533 - Keramik workshop - Julepynt
    Første mødegang
    lørdag den 26.10.24 kl. 10:00 - 14:00
    Undervisere
    Adresse

    Krims-Krams, Markedsgade 2, 9500 Hobro

    Se på kort

    Mødegange
    2
    Pris
    Flexibel tilrettelæggelse
    DKK 435,00
    lørdag den 26.10.24

    Kl. 10:00 - 14:00

    Lone Skov

    Markedsgade 2, 9500 (Kreativt lokale)

    Se på kort

    søndag den 03.11.24

    Kl. 10:00 - 14:00

    Lone Skov

    Markedsgade 2, 9500 (Kreativt lokale)

    Se på kort