Fhv. Ceremonimester Christian Eugen-Olsen

    - Kulturtallerken i Arden

    Oplev Christian Eugen-Olsen, dansk officer, hofembedsmand, en levende legende og en fabelagtig fortæller, der holder på formerne og tager dig med helt ind på de bonede gulve, hvor han i egen persona har været manden bag nogle af de største begivenheder i.

    Christian Eugen-Olsen har fungeret som ceremonimester for hendes majestæt Dronning Margrethe, samt kammerherre og oberstløjtnant i Den Kongelige Livgarde. Til dette foredrag kommer han tæt ind på livet i de fornemme gemakker og historierne der knytter sig hertil.

    Christian Eugen-Olsen var ceremonimester fra 1990 til 2012 og har blandt andet stået for Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup, Dronning Margrethes 60-års fødselsdag, samt Dronning Ingrids begravelse. Han er bærer af en alenlang række af ordener, hæderstegn og medaljer, hvis historie han også kan berette om.

    En ceremonimester er ansvarlig for modtagelser af ambassadører og udenlandske statsoverhoveder, arrangerer officielle festligheder og planlægger rejser for de kongelige i ind - og udland, bl.a. sommertogter rundt i Danmark med Kongeskibet Dannebrog.

    Christian Eugen-Olsen lille.jpg

    Praktisk info

    Prisen er inklusiv spisning. Kulturtallerken starter med fællesspisning kl. 18.

    Om Kulturtallerken

    Kulturtallerken er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, Kulturhusforeningen, Ældresagen Arden, Blå Kors Rold Skov, Det Blå Værested, LOF Mariagerfjord-Rebild & Røde Kors Arden.

    Nummer
    241706 - Fhv. Ceremonimester Christian Eugen-Olsen
    Første mødegang
    tirsdag den 17.09.24 kl. 18:00 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 150,00
    tirsdag den 17.09.24

    Kl. 18:00 - 21:00

    Christian Eugen-Olsen

    Bluhmesgade 19, 9510 (Salen)

    Se på kort