• Dorte Appel Persson

    Dorte Appel Persson har livslang erfaring med dans. Startede som 7årig på det Kgl. teaters balletskole og har danset professionelt moderne ballet i mere end 20år samt arbejdet som koreograf på teater, tv og film i hele Danmark samt i USA og Paris.

    Sideløbende med dansekarriere blev Dorte uddannet yoga lærer og har undervist i yoga og moderne dans og ballet i mere end 10år.

    I 2022 er Dorte flyttet til Gilleleje og har etableret ”Vandværket” – et mini-kultursted for yoga, dans, kreative og kunstneriske workshops for kvinder, historiefortælling og lejlighedskoncerter.

    ”Vandværket” ligger på Vandværksvej 30 midt i byen og Dorte er klar til at åbne dørene i uge 34.

Kvinder og Gudinder Assistens kirkegård

Kirkegårds vandring med feminin empowerment…

På Europas smukkeste kirkegård kan du blive klogere på mange usædvanlige kvinder, som du sandsynligvis ikke kendte før. Hør f.eks om den danske stuntkvinde som blev verdensberømt på rekordtid, men sidenhen indhentet af skæbnen, da hun sprang i døden foran 8000 tilskuere. Hør om Karen Jønsson og nyn med på hendes”lunefulde lykke”. Mærk hårene rejse sig ved tanken om enken som blev levende begravet. Mød de varmeblodige varietedamer og flere fabelagtige fruentimmeres inspirerende historier. Vi slentrer i roligt tempo gennem de smukke omgivelser, hvor egern og skovskaderne bor i de flotte gamle træer. Assistens kirkegårds vandring er altid en helt særlig oplevelse og mange bruger den derfor også til fødselsdags selskaber.

Nummer
241502 - Kvinder og Gudinder Assistens kirkegård
Første mødegang
lørdag den 04.05.24 kl. 11:00 - 12:30
Undervisere
Adresse

Assistens Kirkegårdspladsen , Kapelvej 4, 2200 København N

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 180,00
lørdag den 04.05.24

Kl. 11:00 - 12:30

Dorte Appel Persson

Kapelvej 4, 2200 (ved Metroen)

Se på kort