Thai mad

    Tag med på en kulinarisk rejse til østen.

     

       Thaimad er rig på krydderier, dufte og smag.

    Vi skal bl.a. lave supper med green karry og kylling, stegte rejer

    penancurry med oksekød og thairuller

    Thaimad er blevet mere og mere populær de seneste ti år i Danmark. Vi elsker duften, de friske råvarer og smagen af grøn eller rød karry, citrongræs og friskrevet ingefær.

    Retter som Pad Thai og kylling med cashewnødder pirrer smagsløgene.

    Vi kommer vidt omkring chili, citrongræs, lime, ingefær, kokosmælk, koriander, karrypasta osv. At efterprøve opskrifterne kræver ikke en avanceret indkøbstur netto og brugsen er leveringsdygtige i de fleste råvare og krydderier.

     

    Nummer
    222061 - Thai mad
    Første mødegang
    lørdag den 17.09.22 kl. 10:00 - 14:00
    Undervisere
    Adresse

    Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    2
    Pris
    Almen
    DKK 655,00
    lørdag den 17.09.22

    Kl. 10:00 - 14:00

    Inge Lise Dyrekær

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    søndag den 18.09.22

    Kl. 10:00 - 14:00

    Inge Lise Dyrekær

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort