Mad til hverdag og fest

    Mad til hverdag og fest.

    Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener.

    Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fiske- og kødretter, desserter og bagning af brød og kager.

    Medbring egne drikkevarer, forklæde og egne knive. Råvareudgiften betales hver gang til læreren og den påregnes til kr. 125,- pr. gang. første gang betales kr. 250.-.

    Nummer
    212061 - Mad til hverdag og fest
    Første mødegang
    mandag den 27.09.21 kl. 18:00 - 21:45
    Undervisere
    Adresse

    Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    10
    Pris
    Almen
    DKK 1320,00
    mandag den 27.09.21
    Er blevet afholdt
    mandag den 11.10.21
    Er blevet afholdt
    mandag den 25.10.21
    Er blevet afholdt
    mandag den 08.11.21
    Er blevet afholdt
    mandag den 22.11.21
    Er blevet afholdt
    mandag den 24.01.22

    Kl. 18:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 07.02.22

    Kl. 18:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 21.02.22

    Kl. 18:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 07.03.22

    Kl. 18:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort

    mandag den 21.03.22

    Kl. 18:00 - 21:45

    Mickey Petersen

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort