Lav din egen chokolade

    Med få hjælpemidler lærer den tidligere danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader, så det kan gøres hjemme i dit eget køkken. Underviseren vil fortælle og vise, hvordan du tempererer den mørke chokolade, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du støber selv chokoladen i forme, kommer fyld i og overtrækker med chokolade. På kurset laves der flere typer fyld, som bruges forskelligt. Du får de lækre chokolader samt opskrifter med hjem.   

    Medbring opbevaringsboks, karklude, viskestykke og forklæde. Prisen er inkl. Udgift til råvarer.  

    Nummer
    242093 - Lav din egen chokolade
    Første mødegang
    mandag den 25.11.24 kl. 17:30 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 525,00
    mandag den 25.11.24

    Kl. 17:30 - 21:00

    Nicolaj Wirum

    101, 3250 (Skolekøkken)

    Se på kort