• Jutta Pallesgaard
    Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.

Julebagning - AFLYST

med bager og konditor Jutta Pallesgaard

Julebagning v/Bager og konditor Jutta Pallesgaard 

Bliv mester i småkager, kransekage og dessert.

Der er ren julehygge og masser af julelækkerier på dette kursus.
Du får professionelle tips fra bager og konditor Jutta - og I bruger råvarer i høj kvalitet.

Vi bager og laver konfekt 3 søndage i træk, hvor du bager småkager den 28/11, dessert den 5/12, og kransekage den 12/12.
Noget af det kan fryses, lige til at tage op til jul. Det vil dufte af jul i køkkenet, og du får opskrifter og kager med hjem.

Vi afholder dette bage/kagekursus med de gældende Corona-restriktioner, naturligvis.

LOF har mange julekurser i hele landet, se listen her jul

Praktisk info

Der vil være en udgift pr. deltager til ingredienser på ca. 600 kr. samlet set for de tre mødegange (råvarer til chokolade og kransekage er lidt omkostningstungt - især da vi kun bruger gode råvarer), som du afregner direkte med Jutta, første mødegang.

Til alle mødegange bedes du medbringe en bøtte/dåse/beholder til dit bagværk/lækre sager, så du kan fragte det hjem.
Nummer
212046 - Julebagning - AFLYST
Første mødegang
søndag den 28.11.21 kl. 12:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 540,00
søndag den 28.11.21

Kl. 12:00 - 15:00

Jutta Pallesgaard

101, 3250 (Skolekøkken)

Se på kort

søndag den 05.12.21

Kl. 12:00 - 15:00

Jutta Pallesgaard

101, 3250 (Skolekøkken)

Se på kort

søndag den 12.12.21

Kl. 12:00 - 15:00

Jutta Pallesgaard

101, 3250 (Skolekøkken)

Se på kort