Brinkmann og Kvamm TALK - psykologien, musikken, filosofien og komikken

   

  Simon Kvamm og Svend Brinkmann går for første gang på scenen sammen. De har nemlig et ønske om at finde svar på, hvad vil det sige, at være menneske i dag. For måske kan foreningen af psykologien, musikken, filosofien og komikken endelig give os de svar vi søger - men ikke nødvendigvis havde forventet. Det bliver også en undersøgelse af underholdning over for forskning, og af om Simon og Svend ser ens på livet.

   

  Spørgsmålene?


  Hvad vil det sige at være menneske i dag? Hvordan balancerer vi mellem muligheder og forpligtelser, fødder og rødder, tradition og fornyelse, tro og viden, det lokale og det globale, det barnlige og det voksne, håbet og realismen, centrum og periferi?

   

  PROFESSOREN og KUNSTNEREN

   

  Simon Kvamm har længe undersøgt disse spørgsmål gennem komikken og musikken, og Svend Brinkmann gennem psykologien og filosofien. Senest har Simon og Svend samarbejdet om tv-serien GURU på DR2 med Simon i hovedrollen som lifecoachen Andreas Mertz. Nu mødes Simon og Svend i en samtale om det moderne menneskes liv og genvordigheder, modereret af radiovært og historiker Christoffer Emil Bruun.

   

  Nummer
  212402 - Brinkmann og Kvamm TALK - psykologien, musikken, filosofien og komikken
  Første mødegang
  mandag den 07.02.22 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Det Kongelige Teater, August Bournonvilles Passage 8, 1015 København K ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 430,00
  mandag den 07.02.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Brinkmann og Kvamm

  August Bournonvilles Passage 8, 1017

  Se på kort