Sprogkurser

Hvis du har gode ideer til kurser eller konkrete ønsker, så kontakt os på bornholm@lof.dk

Sorter efter

tirsdag den 21.11.23

Tysk -basis og rent praktisk

  • Ledige pladser
  • Rønne
  • Er startet - kl. 16:00 - 17:40 om tirsdagen

Dette tyskkursus er til dig, som har brug for at kunne tale tysk på rejser. Kurset er også til dig, som har med tyske turister at gøre her på øen - for eksempel gennem dit job

Se hold og info

tirsdag den 12.03.24

Tysk -basis og rent praktiskmed udvidet grammatik forståelse

  • Ledige pladser
  • Rønne
  • tirsdag den 12.03.24 kl. 18:00 - 19:40

Dette kursus kan ses som del II af det netop afholdte kursus ”Tysk, - basis og rent praktisk”. Både nye og tidligere kursister er velkomne. Alle kan følge med, underviser (Susanne) afstemmer undervisningen efter aktuelle behov og ønsker. Så hv...

Se hold og info

Lær et nyt sprog

Der kan være mange grunde til at lære et nyt sprog. Det kan være at du skal ud og rejse og ønsker at forbedre dine evner, så du kan begå dig i det land, du skal besøge. Eller måske er du tiltrådt i en ny stilling og ønsker derfor at løfte dine sprogkundskaber. Uanset hvad, så kan du på vores sprogkurser lære at tale et nyt sprog fra bunden eller forbedre dit niveau, hvis du kan lidt i forvejen.

Føl dig godt tilpas
Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas hos os. Vi ved godt at det kan føles angstprovokerende at tale et fremmedsprog foran andre. Det ved vores dygtige undervisere godt, og de tager dig og dine medkursister i hånden. Det er vigtigt at kunne give slip og turde lægge nervøsiteten og genertheden fra sig og at have det sjovt på vores kurser. Vores undervisere vil guide dig kyndigt igennem på kurserne, så du kan få de bedste forudsætninger for at nå dit personlige mål.

Verden åbner sig
Når du lærer et nyt sprog, bliver det endnu sjovere at rejse ud og besøge andre lande. Du vil opleve hvordan det bliver lettere at kommunikere med lokalbefolkningen.
Man kan komme langt med kropssprog, men taler man slet ikke det samme sprog kan det godt blive svært. Vi har efterhånden mange teknologier, der sprogligt kan hjælpe os på vej i mødet med andre mennesker, der ikke taler samme sprog som os selv. Men der er noget særligt over at kunne kommunikere selv uden at skulle bruge telefonen eller slå op i en ordbog. Med basale sprogkundskaber kan du gå i supermarkedet, på marked eller ud og spise i udlandet og småsnakke med de lokale.

Sprog er for alle
Man kan aldrig blive hverken for ung eller for gammel til at lære et nyt sprog. Alle er velkomne hos LOF uanset alder, køn og tilhørsforhold.