Sprogkurser

Hvis du har gode ideer til kurser eller konkrete ønsker, så kontakt os på bornholm@lof.dk

Sorter efter

mandag den 04.09.23

Spansk for begyndere/let øvede

  • Ledige pladser
  • Rønne
  • Er startet - kl. 19:00 - 20:40 om mandagen
Underviser 

Der er mange grunde til at lære eller blive bedre til spansk. Det kan være i forbindelse med fx arbejde/studier, rejse/flytning, film/musik/litteratur, nyt familiemedlem eller en ny ven. Uanset årsagen skal vi alle starte et sted, så hvorfor i...

Se hold og info

Lær et nyt sprog

Der kan være mange grunde til at lære et nyt sprog. Det kan være at du skal ud og rejse og ønsker at forbedre dine evner, så du kan begå dig i det land, du skal besøge. Eller måske er du tiltrådt i en ny stilling og ønsker derfor at løfte dine sprogkundskaber. Uanset hvad, så kan du på vores sprogkurser lære at tale et nyt sprog fra bunden eller forbedre dit niveau, hvis du kan lidt i forvejen.

Føl dig godt tilpas
Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas hos os. Vi ved godt at det kan føles angstprovokerende at tale et fremmedsprog foran andre. Det ved vores dygtige undervisere godt, og de tager dig og dine medkursister i hånden. Det er vigtigt at kunne give slip og turde lægge nervøsiteten og genertheden fra sig og at have det sjovt på vores kurser. Vores undervisere vil guide dig kyndigt igennem på kurserne, så du kan få de bedste forudsætninger for at nå dit personlige mål.

Verden åbner sig
Når du lærer et nyt sprog, bliver det endnu sjovere at rejse ud og besøge andre lande. Du vil opleve hvordan det bliver lettere at kommunikere med lokalbefolkningen.
Man kan komme langt med kropssprog, men taler man slet ikke det samme sprog kan det godt blive svært. Vi har efterhånden mange teknologier, der sprogligt kan hjælpe os på vej i mødet med andre mennesker, der ikke taler samme sprog som os selv. Men der er noget særligt over at kunne kommunikere selv uden at skulle bruge telefonen eller slå op i en ordbog. Med basale sprogkundskaber kan du gå i supermarkedet, på marked eller ud og spise i udlandet og småsnakke med de lokale.

Sprog er for alle
Man kan aldrig blive hverken for ung eller for gammel til at lære et nyt sprog. Alle er velkomne hos LOF uanset alder, køn og tilhørsforhold.