Lær at lave spejlblanke julechokolader tempereret chokolade

    Har du lyst til at lærer, at lave julechokolade med perfekt
     tempereret chokolade,

    så de bliver spejlblanke? Vi skal lave flotte chokoladeskaller med lækkert fyld
    af forskellige slags. På

    dette kursus lærer du principperne for chokolade temperering, så du selv kan gå

    hjem og fortsætte i dit eget køkken. Det du laver på kurset får du naturligvis

    med hjem.



    Praktisk info

    Senest uge inden kursusstart betales 150 kr på mobilePay 40575070 til underviseren (Anja Kure Pedersen) til råvarer. Medbring dejskraber, et termometer, en tynd plastikskål (ikke margretheskål men lignende i tynd plastik) hårtørre/varmepistol, chokoladeforme hvis du har ellers kan det lånes. Et forklæde og dåse til de færdige chokolader.
    Nummer
    2476 - Lær at lave spejlblanke julechokolader tempereret chokolade
    Første mødegang
    søndag den 03.11.24 kl. 10:00 - 13:57
    Undervisere
    Adresse

    Nexø skole Paradisbakke skolen, Kong Gustavsvej 10 A, 3730 Nexø

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 395,00
    søndag den 03.11.24

    Kl. 10:00 - 13:57

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret på kurser, oplevelser og foredrag.

Vi vil gerne lære dig lidt bedre at kende (kun email er påkrævet)

Hvilke områder er du mest interesseret i?

Sprog
Motion, sundhed og mad
Håndarbejde og håndværk
Samfund, kunst og kultur
Musik og sang

Velkommen til vores nyhedsbrev.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne modtage en email med bekræftelse på tilmeldingen.