Fyldt chokolade for begyndere

    Har du lyst til at prøve at lave dine egne fyldte chokolader så har du nu chancen. Holdet er for nybegyndere. Lær at temperere chokolade så dine fyldte chokolader bliver blanke og fine. Vi lærer også at dekorer vores chokolade. Kursisten medbringer selv chokolade redskaber mm på kurset.

    Praktisk info

    1. Første gang.      Gennemgang af redskaber, forme og chokolade.  Underviseren svare på spørgsmål, viser hvordan man smelter chokolade og laver skaller. Medbring blyant og papir til notater.

     

    2. Anden gang.      Kursisterne smelter chokolade og laver helt støbte chokolader. Chokoladerne bankes ud og resultatet vurderes.

    Lektie hjemme.   Lave skaller til fyldte chokolader til næste gang.

     

    3. Trejde gang.      Fylde skallerne man har lavet hjemmefra og lukke dem. Chokoladerne bankes ud og resultatet vurderes.

     

    4. Fjerde gang.       Prøve at dekorere forme med kakaosmør, som så kan gøres færdig hjemme.

    Nummer
    2276 - Fyldt chokolade for begyndere
    Første mødegang
    torsdag den 03.11.22 kl. 19:00 - 20:40
    Undervisere
    Adresse

    Nexø skole Paradisbakke skolen, Kong Gustavsvej 10 A, 3730 Nexø

    Se på kort

    Mødegange
    4
    Pris
    Almen
    DKK 595,00
    torsdag den 03.11.22

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort

    torsdag den 10.11.22

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort

    torsdag den 17.11.22

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort

    torsdag den 24.11.22

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort