Dit fantastiske nervesystem og k... | on 02.okt | LOF Kursuscenter Syd- Øst- og Midtfyn

Dit fantastiske nervesystem og kroppens hukommelse

Forstå din krops reaktioner på stress og traumer - både de store og de små

Har du nogensinde bemærket, hvordan din krop reagerer i situationer, hvor du bliver forskrækket, begejstret, bange eller flov? Måske et sug i maven, et hjerte der slår hurtigere, eller en fornemmelse af at falde sammen indeni.
Vores krop og nervesystem reagerer konstant på oplevelser, chok, stemninger og svigt. Når vores grænser overskrides, når vi ikke bliver set og anerkendt, eller når vi oplever stress og sorg, lagrer kroppen disse oplevelser. Nogle reaktioner aftager med tiden, mens andre bliver en del af os og påvirker vores måde at være i livet på. Uforløste oplevelser kan sætte sig så dybt i kroppen og nervesystemet, at de begynder at begrænse vores evne til at have det godt, føle ægte glæde og være til stede i livet.
Denne aften vil du få en dybere forståelse af dit nervesystem og lære om sammenhængen mellem traumer, kroppens reaktioner og nervesystemets rolle.
Du vil også blive introduceret til TOY – Traumeorienteret Yoga, en metode til behandling af traumer og PTSD. Vi skal lave udvalgte og enkle øvelser sammen.
Aftenen henvender sig til dig, der ønsker at lære mere om, hvordan din krop og dit nervesystem reagerer på oplevelser og belastninger.
Liv Tronhjem arbejder til dagligt med at hjælpe mennesker med at forløse traumer og indre sår gennem Traumeorienteret Yoga – en terapeutisk metode, der kombinerer fysiske yogaøvelser med samtaleterapi.

Praktisk info

NB: Øvelserne foregår siddende, og der er ikke behov for særligt tøj eller sko.

Der er en drink, et glas vin eller lignende inkluderet i prisen.
Nummer
242900 - Dit fantastiske nervesystem og kroppens hukommelse
Første mødegang
onsdag den 02.10.24 kl. 17:00 - 18:30
Undervisere
Adresse

BAR 105, Møllergade 105, 5700 Svendborg ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Foredrag
DKK 150,00
onsdag den 02.10.24

Kl. 17:00 - 18:30

Møllergade 105, 5700

Se på kort