Aftenskole uden restriktioner

Aftenskole uden restriktioner

Du kan nu deltage i aftenskolen helt uden restriktioner. Vi passer stadig godt på dig.

2. februar 2022

Den 1. februar 2022 blev alle restriktioner ophævet for undervisning i aftenskolen. Det betyder, at vi kan mødes uden coronapas og mundbind. Det er vi glade for i LOF. Vi er dog også meget opmærksomme på, at gennemføre vores aktiviteter på en måde, der er tryg for alle.

Hvis du har brug for særlige tiltag, så tal med din underviser om, hvordan vi kan give dig en tryg oplevelse. Har du generelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din lokale LOF-afdeling

Find din lokalafdeling her

Aftenskolen skal være forum for debat

  • 30. marts 2018 - Vi har brug for et nyt dannelsesbegreb. Her har aftenskolen en vigtig rolle at udfylde. Lene Andersen er forfatter til bogen "The Nordic Secret." Læs mere om hendes tanker om folkeoplysning og aftenskolen i LOF's interview.

Aftenskolen styrker den mentale sundhed

  • 20. august 2018 - Aftenskolen giver liv til vigtige fællesskaber, hvor man mødes menneske til menneske og ikke som patient til klient. Derudover kan undervisningen i aftenskolen give borgerne nye værktøjer til at mestre livet. Det er rigtigt vigtigt, at vi har nogle tilbud, som man vælger af lyst, fordi man vil vide noget og interesserer sig for noget, siger Peter Thybo, forfatter til bogen Det dobbelte KRAM.

Vær aktiv sammen med andre - og lev længere

  • 27. april 2020 - Motion er sundt. Faktisk er det så sundt at bevæge sig, at man lever længere - uanset om man er rask eller lider af en kronisk sygdom. Er du en af de mange danskere, der har et ønske om at ændre livsstil og blive mere aktive, så bliv en del af fællesskabet i LOF. Sammen fastholder vi motivationen.