Bliv klar til julen med LOF

Bliv klar til julen med LOF

15. november 2023

Inden vi ser os om, er det tid til juleknas, julehygge og ikke mindst julegaver. I LOF er de lokale aftenskoler klar med inspiration og gaveideer. Her får du tre bud på, hvordan den søde juletid bliver ekstra god i år.

Giv et gavekort
”En gave, der bliver ved med at give”, sådan står der på LOF Slagelse-Korsør-Skælskørs hjemmeside. Her er det nemt at købe et gavekort til en, du holder af. Gavekortet kan være til et specifikt kursus eller på et valgfrit beløb.

Se, hvordan du får fingre i et gavekort

En ekstra lækker gave
Hos LOF Syd kan du finde gaven til ham eller hende, der elsker god mad og store oplevelser som Mesterlære-mandag med Markus Grigo, Teater og Tapas på Sandbjerg Gods og meget andre lækkerier.

Læs mere hos LOF Syd

Jul med lidt mere overskud
LOF Frederikssund har en masse kurser og workshops, hvor du kan få inspiration til julen. Her kan du fx lave din egen julekalender, julekeramik eller endda blive juleklar med yoga.

Din genvej til det hele

Find din lokale aftenskole
LOF aftenskolerne har kurser, workshops og oplevelser i stort set alle landets kommuner. Find din lokale aftenskole og se, hvordan du kan komme i julestemning og få styr på julegaverne.

Du finder din lokale skole her.

Foreningsdemokratiet og folkeoplysning i fuldt flor

  • 5. juni 2023 - Engagerede LOF’ere fra hele landet fik Brogaarden i Middelfart til at summe af aktivitet, da der var årsmøde i LOF’s landsorganisation.

Nyt samarbejde skal skabe fællesskaber på Hjertestierne i Viborg

  • 9. marts 2023 - Hjertestierne binder på smukkeste vis Viborg sammen. Nu skal et nyt samarbejde mellem LOF Midtjylland og Hjerteforeningen sikre, at der komm...

På Bornholm flytter aftenskolen ud i det fri

  • 9. marts 2023 - Sprogkurser på gåben, keramikbrænding under åben himmel, madlavning over bål og yoga. Coronapandemien satte for alvor skub i kreativiteten i...