Bliv klar til julen med LOF

Bliv klar til julen med LOF

15. november 2023

Inden vi ser os om, er det tid til juleknas, julehygge og ikke mindst julegaver. I LOF er de lokale aftenskoler klar med inspiration og gaveideer. Her får du tre bud på, hvordan den søde juletid bliver ekstra god i år.

Giv et gavekort
”En gave, der bliver ved med at give”, sådan står der på LOF Slagelse-Korsør-Skælskørs hjemmeside. Her er det nemt at købe et gavekort til en, du holder af. Gavekortet kan være til et specifikt kursus eller på et valgfrit beløb.

Se, hvordan du får fingre i et gavekort

En ekstra lækker gave
Hos LOF Syd kan du finde gaven til ham eller hende, der elsker god mad og store oplevelser som Mesterlære-mandag med Markus Grigo, Teater og Tapas på Sandbjerg Gods og meget andre lækkerier.

Læs mere hos LOF Syd

Jul med lidt mere overskud
LOF Frederikssund har en masse kurser og workshops, hvor du kan få inspiration til julen. Her kan du fx lave din egen julekalender, julekeramik eller endda blive juleklar med yoga.

Din genvej til det hele

Find din lokale aftenskole
LOF aftenskolerne har kurser, workshops og oplevelser i stort set alle landets kommuner. Find din lokale aftenskole og se, hvordan du kan komme i julestemning og få styr på julegaverne.

Du finder din lokale skole her.

Aftenskolens bevægelsesfag kan noget helt unikt

  • 13. februar 2024 - Træning i varmt vand og andre bevægelsesfag i aftenskolenerne får traditionelt inaktive grupper til at bevæge sig mere, viser en undersøgels...

Fællesskab, forandring og folkeoplysning

  • 6. februar 2024 - Tre f'er der opsummerer LOF Idétræf 2024. Et døgn med inspiration, ny viden og netværk for ansatte og frivillige i LOF.

LOF på Venstres Landsmøde: Sæt civilsamfundet frit

  • 20. november 2023 - Her kan du læse formand for LOF Kim Valentins tale til Venstres Landsmøde 18. november 2023.