Samvær og fysisk aktivitet

LOF har en masse tilbud til dig, der vil være mere fysisk aktiv. Hos os får du en dygtig og erfaren undervisere, der tilpasser træningen dine behov. Vores aktiviteter foregår i et trygt og givende fællesskab, som motiverer dig til at komme igen uge efter uge.

Når du følger et motionshold i aftenskolen, bliver du en del af et godt socialt fællesskab. Træning i en gruppe forebygger isolation og øger velværet, viser en undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.

Træning for alle
LOF's motionshold findes på alle niveauer. Vores træningsformer og undervisning er tilpasset den enkeltes udfordringer og mål.  LOF kan du for eksempel finde træning, hvor pulsen kommer lidt op som ved yoga, pilates og varmtvandstræning.

Vi er også specialiseret genoptræning og forebyggende træning - for eksempel træning for muskel- og skeletlidelser, hjertetræning, KOL-træning med mere.

Flere af vores lokalafdelinger samarbejder med Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse og andre patientforeninger om genoptræning og træning for kronisk syge. 

Du finder din lokale aftenskole lige her - den er tættere på, end du tror.