Foredrag og debatter

LOF lægger vægt på at skabe et rum, hvor mennesker kan mødes og diskuttere samfundets problemer. Vi har debatter og foredrag i hele landet.

I LOF kan du møde landets mest populære foredragsholdere så som Hella Joof, Mikkel Beha, Lykke Friis og Svend Brinkmann. Vi arrangerer også foredrag med lokale oplægsholdere, mindre kendte forfattere eller andre, der har noget på hjerte om et særligt emne.

Uanset om emnet er lokalpolitik, teenagebørn, EU, psykologi, opera eller livets store spørgsmål, er fællesnævneren, at deltagerne går der fra med et nyt perspektiv på livet og på sig selv.

Debat
Mange af vores debattører taler i øjenhøjde og inviterer publikum til at stille spørgsmål og diskutere deres holdninger. Som en del af folkeoplysningen mener vi nemlig, at alle vinkler, erfaringer og synspunkter er vigtige at få frem. På samme måde lægger vi vægt på, at deltagerne lytter til hinanden og respekterer hinandens forskellige ståsteder.

Gennem vores debatter og foredrag oplyser LOF danskerne om aktuelle emner og giver folk de redskaber og den viden, vi har brug for i hverdagen. På denne måde bidrager vi til samfundets sammenhængskraft og til den enkeltes udvikling og dannelse. 

Se vores foredrag hos din lokale LOF afdeling