Lær om selvforsyning fra naturens eget spisekammer.
Kom og vær med til en lærerig og hyggelig formiddag sammen Niels Erhard, der selv med sin ægtefælle lever næsten 100 procent selvforsynende. På dagen skal vi lave æblemost, rygeost, brombær syltetøj, hyldedrik og hyldebærsaft og vi skal smage flere slags marmelade.
Vi skal smage Chutney og lave tomat pure af de overskydende tomater. Konkret skal vi være omkring Viggos søer, hvor vi kan bruge bålhytten, hvis det regner.
Medbring meget gerne selv hyldebær, brombær, æbler, tomater, eller hyben (Som skal plukkes inden de bliver overmodne) og som kan lægges i fryseren efter de er renset for kløpulver. Alternativt har Niels Erhard og Lene selv med, så alle kan prøve og smage.
Viggo Søer Præsteskoven i Lintrup, Viggo Søer Præsteskoven i Lintrup, 6660 Lintrup ()