• Leif Sønderberg Petersen
    Underviseren er magister i naturvidenskab, uddannelse og kommunikation samt energi-og miljøjournalist. Han har bl.a. været generalsekretær for World Energy Council, chefkonsulent for innovation, bæredygtig energi og klima hos Danmaks Tekniske Universitet samt kommunikationschef for Fødevarestyrelsen.

Bliv en bæredygtig forbruger og få overskud på lønkontoen.

Bliv en bæredygtig forbruger og få overskud på lønkontoen.

Stadig flere danskere ønsker at leve bæredygtigt. Ikke mindst fordi vi hver eneste dag gennem medier, kolleger, familie og venner bliver mindet om de problemer for kloden, som vores nuværende levevis skaber. De menneskeskabte klimaforandringer er måske et af de alvorligst problemer, som vi har stået over for. Samtidigt har vi oplevet voldsomme prisstigninger på elektricitet, benzin, naturgas og fødevarer på grund af Ruslands invasion af Ukraine.

I dette foredrag få du en masse gode råd til, hvordan du kan vælge produkter og tjenester, der er gode for både dig, din pengepung og planeten.

Du vil også få gode råd om, hvordan du kan påvirke de, der har større ansvar og indflydelse på vore forbrugsmønstre. Det er nemlig producenter og politikere, der skal sørge for, at der er et godt tilbud af ansvarligt producerede varer,- at de er til at betale og at de er tydeligt mærkede.

Mange tror, at det er dyrt at leve mere bæredygtigt, men en bæredygtig livsstil kan faktisk vise sig som overskud på lønkontoen.
Nummer
1226 - Bliv en bæredygtig forbruger og få overskud på lønkontoen.
Første mødegang
onsdag den 20.11.24 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

NuPark, Struervej, 7500 Holstebro

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Foredrag
DKK 150,00
onsdag den 20.11.24

Kl. 19:00 - 21:00

Leif Sønderberg Petersen

Struervej, 7500 (Auditoriet (Der vil være skilt)

Se på kort