Samvær og fysisk aktivitet

LOF kombinerer fysisk træning og socialt samvær. Vil har pilates, yoga, motionshold og mange andre former for fysisk aktivitet. Vi har også fokus på genoptræning og forebyggende motion.

Weekendkurser

Tegning, førstehjælp, foto og mindfulness. LOF har en række spændende weekendkurser klar til dig.

Oplevelsesture

Med din lokale aftenskole kan du besøg mange spændende steder og høre om historien bag de danske herregårde, politigården, folketinget, se musicals og mange andre seværdige steder.

Foredrag om Dansk-Vestindien

LOF tilbyder spændende foredrag og i samarbejde med Jyllands Posten og Albatros tilbyder vi også en særlig tilrettelagt 16 dages rejse til New York og De Vestindiske Øer. Se foredrag her...

Barselscafeer

LOF har barselscaféer og tilbud til småbørnsfamilier i hele landet. Se hvad deltagerne siger om tilbuddene her.

Mød byen med LOF

LOF tilbyder spændende byvandringer over hele landet. Lær byens unikke hemmeligheder at kende og få alle de spændende historier fortalt af vores dygtige guider.

PC, NemID eller Tablet

Er du ny på nettet, eller har du brug for et grundlæggende kursus i PC eller tablets, så har LOF en række tilbud til dig. Se vores spændende EDB-kurser her.

Demokrati og aktivt medborgerskab

LOF ønsker at biddrage til det enkelte menneskes engagement i sit eget liv og i samfundet. Vores aktiviteter giver dig den viden, du har brug for for at kunne tage ansvar for din egen tilværelse og deltage aktivt i demokratiet.