Juletur

Tag med på juletur til Lübeck og oplev de charmerende tyske julemarkeder. Eller deltag i en af LOF's andre hyggelige oplevelsesture i hele landet.

Samvær og fysisk aktivitet

LOF kombinerer fysisk træning og socialt samvær. Vil har pilates, yoga, motionshold og mange andre former for fysisk aktivitet. Vi har også fokus på genoptræning og forebyggende motion.

Barselscafeer

LOF har barselscaféer og tilbud til småbørnsfamilier i hele landet. Se hvad deltagerne siger om tilbuddene her.

PC, NemID eller Tablet

Er du ny på nettet, eller har du brug for et grundlæggende kursus i PC eller tablets, så har LOF en række tilbud til dig. Se vores spændende EDB-kurser her.

Mød byen med LOF

LOF tilbyder spændende byvandringer over hele landet. Lær byens unikke hemmeligheder at kende og få alle de spændende historier fortalt af vores dygtige guider.

Demokrati og aktivt medborgerskab

LOF ønsker at biddrage til det enkelte menneskes engagement i sit eget liv og i samfundet. Vores aktiviteter giver dig den viden, du har brug for for at kunne tage ansvar for din egen tilværelse og deltage aktivt i demokratiet.

Bliv klar til julen

Adventstiden nærmer sig. Skal juledekorationen være ekstra smuk i år, eller har du planer om at forkæle familien med en ny opskrift, så er det nu du skal undersøge, hvordan LOF kan gøre julen lidt sødere!

Weekendkurser

Tegning, førstehjælp, foto og mindfulness. LOF har en række spændende weekendkurser klar til dig.