• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

Padel og Pattegris

- SKANSEN inviterer til padel turnering og pattegris

Nordjysk Madfestival og SKANSEN har arrangeret en aften med padel turnering og aftensmad.

Aftenens padel tennis kampe kommer til at tage udgangspunkt i Americano Padel, hvor der spilles med en makker. Du skal dog ikke miste modet, hvis ikke du har en makker at tage i hånden – Americano Padel er netop et spil, hvor der er mulighed for at få nye padel-venner.   

Udover at få sved på panden og et smil på læben med nye såvel som gamle venner, vil Søren Klinsmann servere gris med det hele.

Deltagerne vil blive opdelt i 2 hold, hvor det ene hold spiser først og spiller efter, og det andet hold spiller først og spiser efter.

Du kan glæde dig til:

2 timer med Padel Tennis

2 timer med gris med tilbehør

Vi spiller og spiser i to hold, så du vil enten spise og spille, eller spille og spise. Prisen for arrangementet er 360 kr. pr. deltager og er inklusiv 1 øl/vand 

Vi samles som afslutning for at skåle for aftenens vinder!  

NB Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark her bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure.Dette arrangement hører til kategorien foodtalks

Praktisk info

Se også det samlede og store spændende program for Nordjysk Madfestival på www.nordjyskmadfestival.dk 

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Nummer
232500 - Padel og Pattegris
Første mødegang
torsdag den 24.08.23 kl. 16:00 - 20:00
Adresse

Skansen i Nørresundby, Skansevej, 9400 Nørresundby

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 377,00
torsdag den 24.08.23

Kl. 16:00 - 20:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Skansevej, 9400 (Skansen)

Se på kort