Papirmageri og Letterpress

  HÅNDgjort - sænk tempoet

  Endnu et spændende oplevelses- og weekendtilbud fra LOF, hvor du kan se dette og mange andre på oplevdanmark samt weekendkursus

  Vi lever et fortravlet liv, hvor hurtige løsninger for mange er blevet fast inventar i dagligdagen!

  Det vil vi udfordre med en workshop, hvor vi sænker tempoet – både for dig og for fremstilling af produkter til dit hjem.


  Hos MoreMinds vil du skabe smukt, unikt og bæredygtigt kunsthåndværk, mens du får rum til at komme ned i tempo og reflektere over de valg, du gør dig i dagligdagen. Hos os vil vi bruge bæredygtighed på flere niveauer, så vi både inddrager genbrugsmaterialer, men også giver plads til, at du kan bruge kunsthåndværk som et mentalt frirum med plads til fordybelse.


  Vi vil med genbrugsmaterialer og hånddrevne maskiner (uden strømforbrug) guide og hjælpe dig til at lave unikt papir og tryk, f.eks. poster til dit hjem eller kort, som er 100% håndgjort.

  2.jpg


  LØRDAG 
  09.00 - 12.30
  Vi arbejder i papirmageriet, hvor vi snuser til alle processer for håndgjort papir og går i gang med at fremstille papir i genbrugsmaterialer.


  13.30 - 17.00
  Vi er nu rykket til trykkeriet, hvor du indføres i typografier og udtræk samt starter håndsætningen af tekster i træ- eller blytypografier.


  SØNDAG
  09.00 - 15.30
  Denne dag er udelukkende i Trykkeriet hvor der skal trykkes ord og tekster på både håndgjort papir og andre papirkvaliteter.


  Alle kursister får en lille samling papir og tryk med hjem, som er 100% håndgjort fra start til slut. Alle tryk, poster eller kort vil være unikke, smukke og i høj kvalitet.
  Restproduktet er kreative tanker og reflektioner. 


  I den fulde kursusbeskrivelse finder du mange flere oplysninger og den finder du HER

  4.jpg

  Se flere eksempler på hvad du kan lave HER

  TVERSTED  SKOLE?     

  Garnfirmaet ISAGER overtog Tversted skole i 2015.

  En del af klasselokalerne er lejet ud til forskellige kunsthåndværkere, og her finder du et unik kunsthåndværker miljø. Andre lokaler bruges til administration og garnlager.


  Den gamle lærerbolig er blevet til Gæstehus med plads til 20 overnattende gæster, og den tidligere børnehave er indrettet til gæstebolig, galleri, undervisning og festlokale.


  I disse inspirerende omgivelser afholdes der kurser i strikning, vævning, spinding, papirmageri, trykkeri, bogbinding, madlavning og meget mere.

  Se www.tverstedskole.dk


  Tversted skole ligger i den lille fine by Tversted i Vendsyssel, og der er kun 10 min til Vesterhavet.Stedet giver nogle fantastisk ramme om kursusaktivitet, og er du vild med havbad, så er der rig mulighed for dette.  Praktisk info

  Pris er incl. materialer, dog kan der på vælges dyrere materialer som der så afregnes for direkte til underviser. Frokost forplejning er for egen regning.

  Overnatning for egenregning i Tversted Skoles gæstehus er muligt, også fra Fredag den 19. august. Er dette fuldbooket er der flere private B&B muligheder i området. Kontakt os hvis der ønskes overnatning.
  Nummer
  222450 - Papirmageri og Letterpress
  Første mødegang
  lørdag den 22.10.22 kl. 09:00 - 15:30
  Undervisere
  Adresse

  Tversted Skole, Skolevej 11-13, 9881 Bindslev

  Se på kort

  Mødegange
  2
  Pris
  Almen
  DKK 995,00
  lørdag den 22.10.22

  Kl. 09:00 - 15:30

  Lene og Søren Bornak

  Skolevej 11-13, 9881 (Kreativt lokale)

  Se på kort

  søndag den 23.10.22

  Kl. 09:00 - 15:30

  Lene og Søren Bornak

  Skolevej 11-13, 9881 (Kreativt lokale)

  Se på kort