• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

NM hos NAM

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

VELKOMMEN TIL NAM

Nam Social Dining & Drinks er stedet, hvor maden deles og drinksene nydes. Her skabes en uhøjtidelige atmosfære – hygge og velsmag er essensen!

Enkel kvalitet og lokale råvarer krydret med et asiatisk twist danner rammen om deres køkken. Drinksene er vel miksede og vinene håndplukkede.

Du er altså garanteret en madoplevelse i særklasse, når du booker dig ind for at blive forkælet af Kim og hans dygtige kokke-hold! Til dette specielle event får du mulighed for at nyde 5 retter -selvfølgelig fremstillet af de lækreste Nordjyske råvarer. Drikkevarer tilkøbes på aftenen.

… Der er altid en god undskyldning for en aften på Nam!

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen

Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien masterclass

Praktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222913 - NM hos NAM
Første mødegang
tirsdag den 30.08.22 kl. 18:00 - 21:00
Adresse

NAM, Vesterbro 79, 9000 Aalborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 630,00
tirsdag den 30.08.22

Kl. 18:00 - 21:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Vesterbro 79, 9000 (Restaurant)

Se på kort