• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

NM hos Essens

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

VELKOMMEN TIL ESSENS

Feel good for krop og sjæl

Restaurant Essens har fokus på hygge, personlighed og kvalitet.
Omdrejningspunktet skal være den gode smag og hygge.

Du er altså garanteret en madoplevelse i særklasse, når du booker dig ind for at blive forkælet af Tonny hos Essens! Til dette specielle event får du mulighed for at nyde 5 retter for kun 595 kr. - selvfølgelig fremstillet af de lækreste Nordjyske råvarer. Drikkevarer tilkøbes på aftenen.

Hvorfor feel good?
Feel good food - fordi det kan mærkes og smages, når råvarerne er helt friske og af høj kvalitet. Når lokale producenter yder optimalt og bæredygtigt, for at vi kan tilberede med glæde og lyst.

Når I sammen med familie og andre kan nyde mad af høj kvalitet med god samvittighed og i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære. Det skal føles godt, feel good food.

… Der er altid en god undskyldning for en aften på Essens!

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen

Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien masterclass

Praktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222912 - NM hos Essens
Første mødegang
tirsdag den 30.08.22 kl. 18:00 - 21:00
Adresse

Essens, Danmarksgade 69, 9900 Frederikshavn ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 630,00
tirsdag den 30.08.22

Kl. 18:00 - 21:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Danmarksgade 69, 9900

Se på kort