• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

Middag med mening! - Mød den kommende generation i Restaurationsbranchen

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

Var det noget at gøre tre gode gerninger i et hug, mens du får serveret en dejlig middag?

Til denne middag kommer I til at spise bæredygtigt, bekæmpe madspild og støtte elever og kursister fra TechCollege og AMU Nordjylland, der drømmer om en fremtid i restaurationsbranchen.

Alt sammen i skønne rammer hos Bentax i Svenstrup hvor skolernes elever og lærere løfter i flok for at skabe en lækker aften med fokus på bæredygtighed og madspild i samarbejde med lokale leverandører.


Der er ankomst fra kl. 17, hvor Bentax er vært for velkomstdrink, en bæredygtig kaffe kop kaffe og rundvisning i risteriet.

Pris dækker middag og drikkevarer.

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen

Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien smagning og foodtalk


Praktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222919 - Middag med mening! - Mød den kommende generation i Restaurationsbranchen
Første mødegang
onsdag den 31.08.22 kl. 17:00 - 21:00
Adresse

Bentax , Svenstrup Bane Alle 3, 9230 Svenstrup J

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 325,00
onsdag den 31.08.22

Kl. 17:00 - 21:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Svenstrup Bane Alle 3, 9230 (Showroom)

Se på kort