• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

Mad skattejagt for voksne powered by Stine Rex og Skansen

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

Mad skattejagt for voksne powered by Stine Rex og Skansen

Skattejagt, pub crawl, barhop - ja kært barn har mange navne og i år har du netop mulighed for at deltage i en madskattejagt KUN for voksne.

Et skattekort du får udleveret samme dag vil sende jer rundt til nogle af Aalborgs enestående restauranter eller caféer, som sørger forkæle jer med drikke med alkohol og en hapser hertil. Dette betyder også at man skal være fyldt minimum 18 år for at deltage.

Udover forfriskende drikkevarer vil der rundt på ruten også blive serveret små anretninger, så sulten heller ikke melder sig. Tag derfor din ven/veninde, kæreste eller kollega under armen og få en eftermiddag i Aalborg I sent vil glemme. 

Skattekortet bliver udleveret på Gl. Torv fra kl. 13:45 - 14:00.

222917 pub.jpg

Vi glæder os til at se jer! Vi lover at du ikke går tørstig hjem!

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen


Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien smagning


Praktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222932 - Mad skattejagt for voksne powered by Stine Rex og Skansen
Første mødegang
lørdag den 03.09.22 kl. 14:00 - 17:00
Adresse

Gammeltorv i Aalborg, Gammeltorv, 9000 Aalborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 265,00
lørdag den 03.09.22

Kl. 14:00 - 17:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Gammeltorv, 9000 (Gammeltorv)

Se på kort