• Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

    Vi er for madelskere i alle afskygninger. Både dig der nyder at lave mad derhjemme, der nyder maden på restauranterne, der interesserer sig for hvor maden kommer fra og alt der imellem!

    Kort sagt – Nordjysk Madfestival bliver for alle, der vil smage på det kæmpe, nordjyske mad-skattekammer og gå hjem med fuld mave og ny inspiration.

    nmot-kort.png

En Kaffesmagning ud over det sædvanlige

- LOF i samarbejde med Nordjysk Madfestival/Sarah Kruse

En lærerig og inspirerende aften i kaffens tegn, når Bentax åbner dørene til kaffesmagning i den helt store stil.

Du får her mulighed for et indblik ind i kaffens spændende univers og en test af sanserne, i smagning af specialkaffer fra forskellige dele af verden.

Aftenen vil starte ud med en introduktion til kaffeproduktionen og processen fra bær til bønnen der ender i kaffekoppen. Du vil her lære om blandt andet nogle af de mange ting der kan påvirke kaffebønnen under dyrkningen, høsten samt forarbejdningen og hvad det f.eks. betyder, når der står single estate eller natural processed på nogle kaffeposer.

Herudover vil du lære mere om selve ristningen af kaffebønnerne, med en efterfølgende rundtur i Bentaxs eget risteri.

Der vil herefter bydes på den helt store kaffesmagning, hvor både smags-, duft- og synssansen sættes på spil. Flere af Bentaxs friskristet kaffebønner skal smages gennem metoden Cupping og der skal prøves kræfter med, hvilke noter som bringes frem i kaffen.

Dette tilbud er en del af BAG OM SMAGEN hvor LOF har samlet kulinariske tilbud over hele danmark under een hjemmeside, og du finder det samlede udbud her bagomsmagen

Her kan du også gå direkte til specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’; rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører til kategorien smagning

Praktisk info


Tilbuddet er i samarbejde med Nordjysk Madfestival og dens direktør Sarah Kruse. Se flere gode tilbud under madfestivalen på https://nordjyskmadfestival.dk/ 

 

Nummer
222918 - En Kaffesmagning ud over det sædvanlige
Første mødegang
tirsdag den 30.08.22 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

Bentax , Svenstrup Bane Alle 3, 9230 Svenstrup J

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 325,00
tirsdag den 30.08.22

Kl. 19:00 - 21:00

Nordjysk Madfestival v/Sarah Kruse

Svenstrup Bane Alle 3, 9230 (Showroom)

Se på kort