Lørdag

Kl. 12.30 Indskrivning og sandwich

Kl. 13.15 Velkomst til Idetræf med Kim Valentin, landsformand i LOF

Kl. 13.30 Inspirationsoplæg: Folkeoplysning som aktiv handling

Aftenskolernes udfordringer og udviklingsmuligheder med Henriette S. Bjerrum, centerleder i Vifo.

Sammen om Verdensmålene – inspiration fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker med Thomas Sture Rasmussen, Danmarks Biblioteksforening.

Hvordan står det til med madkulturen i Danmark med Rasmus Dalsgaard, programleder for Madkompetencer og Undervisning og Siliane Bjerre, projektleder for Sociale indsatser, Madkulturen.

Kl. 14.30 Kaffe og kage

Kl. 15.00 Moduler: Mød lørdagens oplægsholdere til uddybning og dialog af deres plenumoplæg

Læs mere om lørdagens moduler

A1: Aftenskolernes udfordringer og udviklingsmuligheder med Henriette S. Bjerrum, centerleder i Vifo.

A2: Sammen om Verdensmålene – inspiration fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker med Thomas Sture Rasmussen, Danmarks Biblioteksforening.

A3: Hvordan står det til med madkulturen i Danmark med Rasmus Dalsgaard, programleder for Madkompetencer og Undervisning og Siliane Bjerre, projektleder for Sociale indsatser, Madkulturen.

Kl. 16.00 Pause

Kl. 16.15 Foredrag: Digitalisering og danskerne

Alt for stor en del af befolkningen – unge som ældre – har ikke de nødvendige digitale kompetencer, indsigt eller overskud til at følge med i den hastigt stigende digitale udvikling til, at de kan varetage egne interesser digitalt.

Få inspiration til at skabe et folkeligt engagement i og viden om digitaliseringens indflydelse på vores liv og samfund med Lisbeth Knudsen, strategidirektør i Mandag Morgen - Altinget.

Kl. 17.00 Pause

Kl. 17.45 Afskedsreception med Jacob Kofoed, LOF's IT-konsulent igennem 27 år. LOF er vært ved forfriskning og snack.

Kl. 18.30 Fællessang i Atriumgården

Vi får besøg af LOF-koret Vestfyns koret, som vil underholde og skabe rammer til fællessang. Siden 1894 har højskolesangbogen samlet os til fællessang. Vi skal bl.a. synge sange, som blev optaget i den 19. udgave af sangbogen fra 2020.

Kl. 19.15 Middag

Se søndagens program