Et døgn med inspiration til din hverdag i LOF

Idétræf er et døgn med inspiration til et større og stærkere LOF. Glæd dig til at fylde LOF-tasken med inspiration, viden og netværk, når vi mødes på tværs af LOF til Idétræf 4. og 5. februar på Hotel Svendborg.

Din genvej til praktisk information.

Du kan også dykke ned i programmet for lørdag og søndag.

Hvad er Idétræf?

Idétræf er LOF's årlige interne konference. Fokus for konferencen er udvikling af LOF med fokus på aktiviteter og organisation. En stor del af Idétræf handler også om udveksling af inspiration og erfaringer.

Konferencen strækker sig over 24 timer fra lørdag til søndag. Ud over det faglige program byder Idétræf på en festmiddag, fællessang og socialt samvær. Idétræf er tilrettelagt af LOF's landsorganisation.  

Hvem er Idétræf for?

Idetræf er for alle skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative ansatte og undervisere i LOF. Jo flere, der er til at arbejde videre med erfaringerne, når I kommer hjem fra Idétræf, jo bedre. Vi anbefaler derfor, at I kommer flere fra jeres afdeling. 

Hvad sker der på Idétræf?

På Idétræf får vi inspiration og ny viden fra eksterne og interne oplægsholdere. Programmet er sammensat af flere oplæg i plenum, workshops i mindre grupper og undervisning i valgfrie moduler.  
 
Det sociale samvær og den uformelle udveksling af idéer er en stor del af oplevelsen på Idétræf. Derfor inviterer vi til aftenfest lørdag aften, ligesom vi afslutter med en fælles frokost søndag.