Forårsfornemmelser med frie sting

GRATIS workshop - kører hele tiden

Broderiet’s  Verden

Velkommen indenfor i en verden af broderi

- Har du lyst, er du velkommen til at sætte dig ned ved et af vores workshop borde, gribe en nål og lade os hjælpe dig i gang med et lille broderi. Får du lyst til mere kan du handle i Tille’s pop-up butik, som har alt det du mangler eller ikke kan undvære…  

Åbne Workshops

Har du lyst til at deltage i en workshop er du velkommen til at være med, vi holder workshops med forskellige emner hele weekenden. Det er ganske gratis og du er i kyndige hænder, for dine vejledere denne dag er alle elever ved den klassiske broderiskole, som ligger i Teestrup lige udenfor Haslev.

Workshop 2:
Forårsfornemmelser med frie sting

Broderi med frie sting giver dig frihed til at brodere alle dine yndlingsmotiver præcist som du synes de skal se ud, med farver du vælger selv om på stof du vælger selv.. På denne workshop lærer du 4 forskellige frie sting, som alle anvendes flittige når det brodere med frie sting. Glæde dig.

Vi kører med flyvende udskiftning, så du er ikke afhængig af klokken. Kom når du har lyst, find en ledig stol og når du har sat dig får workshoppen i gang. Vi håber du har lyst til at lege med!

Kates lille Værksted
Kate Himmelstrup fra Haslev, er uddannet klassisk broderiteknikker og viser sine broderiprojekter frem og vil også holde broderiworkshops lørdag og søndag.

Udstilling

Træder du indenfor i Broderiet´s verden møder du smukke og inspirerende idéer i vores lille udstilling af vidunderlige broderier.
Her finder du en god samling af både anvendelige og sjove broderier, som forhåbentlig giver dig lyst til at lære mere om broderi...

Afholdes i Broderiworkshopslokalet lige over for det store ”festareal”.