Sovse kursus

    Vi laver fond, baserede, opbagte, emulgerede sovse  og selvfølgelig den hjemmelavede bearnaise eller tips til jule sovsen.
    Du får tips og ideer til hvis noget går galt.
    Du lærer den grundige tilsmagning med surt, sødt, salt og bittert. Give smagsfylde med friske krydderurter.
    Opskrifter og gode ideer får du med hjem.
    Kød og tilbehør kommer udefra, som er inkl. i råvareprisen, det er så du kan koncentrere dig om sovsene.
    Vi slutter af med at spiser sammen.
    Medbring selv drikkevarer.
    Der vil være en mer pris på ca. 200,- til råvare, som afregnes med underviser.
    Råvarene vil bestå af flere slags kød, kartofler og salat, så der kan afsluttes med en meget lækker middag til de forskellige sovse der er lavet.

    Praktisk info

    Udgifter til råvarer såsom flere slags kød og tilbehør, må påregnes kr. 200, som afregnes med underviseren.
    Der skal frameldes senest dagen før kurset kl. 9 ellers hæfter kursisten for råvare prisen. Tlf. Gerda 60105613
    Tag gerne din egen gryde og et piskeris med.
    Har du et specielt ønske til sovs du gerne vil lære at lave er du meget velkommen til at kontakte vores underviser Gerda Just.
    Nummer
    242903 - Sovse kursus
    Første mødegang
    onsdag den 30.10.24 kl. 17:30 - 20:30
    Undervisere
    Adresse

    Rolloskolen, Gl.Strandvej 12, 4640 Faxe

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 250,00
    onsdag den 30.10.24

    Kl. 17:30 - 20:30

    Gerda Just Hansen

    Gl.Strandvej 12, 4640 (Køkken, gul bygn.)

    Se på kort