Om LOF Faxe

LOF Faxe er din lokale dag og aftenskole i Faxe Kommune.

Skoleleder: Susanne Jershøj
Formand: Margit Jørgensen
Næstformand: Marianne Eli Nielsen
Kasserer: Jens Kr. Nielsen
Sekretær: Jocelyn C. Pedersen
Bestyr.medlem: Mona S. Rasmussen
Bestyr. supp. medlem: Birgitta Carlberg

Betaling og tilmelding
1) Få alt på plads på en nem og billig måde. Du kan betale med Dankort/MobilePay.
Du får ved tilmelding samtidig oplysning om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. Så nemt kan det gøres!

2) På tlf. 42 40 10 50

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af giroindbetalingskortet. Der kan indgås aftale om ratebetaling ved køb over 1000,-, når du tilmelder dig, ring venligst.

Afmelding kan ske uanset årsag ved at kontakte Skoleleder, indtil senest 2 uger før kursus start, hvor efter du får refunderet dit kursusgebyr.
Dog ikke kurser/foredrag med 3 mødegange eller mindre.

Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursus start eller ved tilgodehavender under kr. 100,-
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes der at flytte kursusgebyret til alternative hold eller få det fulde kursusgebyr tilbagebetalt.
Møder du ikke op til kursus start eller må du af en eller anden årsag stoppe dit kursusforløb, kan vi desværre ikke refundere noget beløb.

Påmindelsesgebyr på kr. 50,- ved hver påmindelse.

Betaling med Dankort
Vi tager ikke noget gebyr for brug af dankort. Når du foretager din bestilling, vil alle indtastede oplysninger blive SSL krypteret via en sikker linje, som er godkendt af PBS International A/S. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos http://www.pbs.dk og hos forbrugerraadet http://www.forbrug.dk/raad/renbesked/ehandel/

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. Kontakt venligst underviseren hvis beløbsstørrelsen ønskes kendt inden tilmelding.


Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.