Senior IT Workshop i Fåborg - Kom og Spørg

    Bliv IT-klar hos LOF

    Er du senior og ønsker at blive mere fortrolig med den digitale verden?

    LOF Kursuscenter Syd-Øst-Midtfyn tilbyder nu en skræddersyet workshop-serie, designet specielt til at forbedre dine IT-færdigheder i et trygt og støttende miljø.

    Vores “Kom og Spørg” workshop er den perfekte mulighed for at lære, udvikle og mestre teknologier, der er relevante i dagens digitale æra.

    Du vil blandt andet lære:

    Email: Opret og brug din egen email-konto. Lær at sende og modtage emails, vedhæfte filer og organisere din indbakke. Browsing: Få styr på internettet. Lær at søge efter informationer, bruge forskellige browsere, og navigere på hjemmesider. Antivirus: Forstå vigtigheden af antivirusprogrammer, og hvordan du beskytter din computer mod malware og virusser. Shopping på Internet: Lær at handle sikkert online. Vi viser dig, hvordan du kan købe varer, betale sikkert og holde styr på dine køb. MitID Opsætning: Få hjælp til opsætning og brug af MitID, så du sikkert kan logge ind på offentlige og private services online. Skræddersyet fokus på DINE IT SPØRGSMÅL! Kaffe på kanden & kage i et roligt undervisningsmiljø med Fokus på DIT PROBLEM

    Hvorfor deltage?

    Skræddersyet til seniorer: Vi tager hensyn til dit tempo og behov. Praktisk læring: Du får hands-on erfaring med de mest essentielle IT-færdigheder. Trygge rammer: Undervisningen foregår i små hold, hvor der er plads til at stille spørgsmål og få individuel hjælp.

    Tilmeld dig og bliv fortrolig med IT i en afslappet og støttende atmosfære. Vi er klar til at hjælpe dig hvert skridt på vejen.

    Grib chancen for at blive IT-kyndig og få mere ud af den digitale verden.

    Vi glæder os til at byde dig velkommen!


    Grib chancen for at blive IT-kyndig og få mere ud af den digitale verden. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

    Praktisk info

    Husk at medbringe din egen Smartphone - Tablet - Laptop samt strømforsyning med evt. forlængerledning, som du har spørgsmål til. 

    Nummer
    242801 - Senior IT Workshop i Fåborg - Kom og Spørg
    Første mødegang
    tirsdag den 08.10.24 kl. 10:00 - 13:00
    Undervisere
    Adresse

    Det gl. Bibliotek, Faaborg, Grønnegade 44, 5600 Faaborg

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 395,00
    tirsdag den 08.10.24

    Kl. 10:00 - 13:00

    Steen Handberg

    Grønnegade 44, 5600 (Køkken)

    Se på kort