Vi tilbyder både mad- og bagekurser, der klæder dig godt på til at prøve kræfter med både det sunde og det søde.
I efteråret tilbyder vi alt fra vegetar-workshops med bælgfrugter til 'hverdags-vildt', flødebollekurser, sanketure i naturen og spændende 'Bag om smagen' arrangementer bl.a. trøffelaften i samarbejde med Torve-hallen i Sønderborg.
Tilmeld dig herunder og bliv en del af et meningsfuldt fællesskab - lær sammen med andre og opnå større livsglæde.
Du er mand, og du elsker mad. På dette kursus skal vi sammen
tilberede lækre, velsmagende retter med friske råvarer med udgangspunkt i
opskrifter på sund og velnærende mad, der er nemme at lave. Her får du fif til
hvordan du tilsætter krydderie...
På denne workshop lærer du at lave spejlblanke, fyldte chokolader med lækkert julet fyld i form af marcipan, nougat og likør. Du lærer om chokoladetemperering (og vi bruger god kvalitetschokolade), og får masser af lækre chokolader med hjem til...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og
focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...
'Mad
gennem generationer' er en række nye madlavnings-workshops for familiehold i
samarbejde mellem foreningen Smag Sønderjylland og aftenskolen LOF Syd.
Hvert
familiehold skal stille med min. 3 personer fordelt på 3 generationer –
bedsteforæl...