Madlavning og Fællesspisning
3M Mad Med Mona
Madlavning, Konservering og
Fællesspisning
D. 10. dec. Sidste aften i denne omgang. Vi starter op igen i 2025 med
både Madlavning og Fællesspisnings, samt Konserveringshold.
Vi slutter af med fællesspisning og smager på de forskellige ting vi har lavet.
Menuen d.
10. dec.
Gryderetter med masser af tilbehør.
Du skal bare medbringe dine egne glas, og gerne rigeligt af dem, hellere for
mange end for lidt.
- Det kan både være klassiske sylteglas, men genbrug gerne glas du allerede
har, f.eks. mayo, salsa, syltetøj, sild el.l.. Du skal bare være opmærksom på
om lågene slutter tæt til og ikke er lavet i plastik.
Jeg medbringer lidt glas i forskellige størrelser, som kan købes, hvis man
glemmer eller man ikke fik taget nok med.
Vi prøver at undgå madspild, så snup gerne en bøtte eller to med, til hvis der
skulle være mad i overskud.
Kan det konserveres? Ja det kan det.
Vil du være med til at udforske de mange muligheder der er i at fermentere,
sylte og teknikker til reducering af madspild? Så er disse kursuser lige noget
for dig.
Det er herligt at lave mad og hyggeligt at spise sammen.
På dette madkursus laver vi forskellige retter og slutter af med
fællesspisning.
Dette hold er for alle som gerne vil lave mad, så uanset om du er ny i
køkkenet og gerne vil lære mere, eller om du har erfaring bag gryder og
kogeplader, så det her vi hygger, griner og samarbejder om et godt måltid
mad.
Praktisk info
Praktisk info’
Materiale til råvarer, pris max. kr. 175,- pr. gang, som afregnes med
Underviseren, Mona.
Afmelding skal gøres senest dagen før, og før kl. 9:00, ellers hæfter kursisten
for materialeprisen. Tlf.: Mona 6061 8688 Menuen d.
10. dec.
Gryderetter med masser af tilbehør.