Madlavning og Fællesspisning
3M Mad Med Mona
Det er herligt at lave mad
og hyggeligt at spise sammen.
På dette madkursus laver vi forskellige retter og slutter af med
fællesspisning.
Dette hold er for alle som gerne vil lave mad, så uanset om du er ny i
køkkenet og gerne vil lære mere, eller om du har erfaring bag gryder og
kogeplader, så det her vi hygger, griner og samarbejder om et godt måltid
mad.
Der bliver afholdt 4
madlavnings- og fællesspisningshold i den her sæson. På disse hold laver vi
masser af forskellige retter og så meget som muligt fra bunden.
Både retterne og smagene er fra det klassiske
”gammeldags” køkken, men vi laver også retter med et mere moderne twist og med
inspiration fra hele verden.
Vi undersøger forskellige typer af råvarer og
dykker ned i forskellige teknikker undervejs, eks:
Forskellige basisvarer og deres egenskaber.
Grundsmage og hvordan vi balancerer dem.
De forskellige saucer og hvornår de gør sig bedst.
Konservering, såsom syltning og fermentering.
Hvad kan stegning, kogning, dampning, og hvornår bruger vi ovnen.
Samt meget mere.
Det bliver en ny menu hver gang, og kan både være kolde og varme retter.
Praktisk info
Praktisk info’
Materiale til råvarer, pris max. kr. 175,- pr. gang, som afregnes med
Underviseren, Mona.
Afmelding skal gøres senest dagen før, og før kl. 9:00, ellers hæfter kursisten
for materialeprisen. Tlf.: Mona 6061 8688 Menuen d.
26. nov.
Er det supper? Er det en gryderet? Er det stuvning? Det er det hele!
Vi prøver at undgå
madspild, så snup gerne en bøtte eller to med, til hvis der skulle være mad i
overskud.